Ποιος τραγουδιστής λέει: «Με ευνόησε η κρίση. Κάνω τουλάχιστον διακόσιες συναυλίες τον χρόνο»;
Showbiz

Ποιος τραγουδιστής λέει: «Με ευνόησε η κρίση. Κάνω τουλάχιστον διακόσιες συναυλίες τον χρόνο»;

Η συνεργασία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο ρατσισμός που βίωσε ως λαϊκός ερμηνευτής και οι τραγουδιστές που θεωρεί ως τους σημαντικότερους στην ελληνική μουσική.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιώτη ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στο λαϊκό τραγούδι. Ο ίδιος μιλάει για την πορεία του μέχρι σήμερα, για την επικείμενη συνεργασία του με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αλλά και για τους συναδέλφους του εκείνους που ξεχωρίζει ο ίδιος. Διαβάστε τι είπε στο gossip-tv.gr...

Ξεκινώ με την συνεργασία σου με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Εκτιμώ και αγαπώ απεριόριστα τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Θεωρώ πώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους νεότερους Έλληνες συνθέτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστούμε ξανά. Πέραν του ότι είναι αγαπημένος φίλος μου, θεωρώ πώς ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που τα τραγούδια τους έμειναν διαχρονικά. Το τραγούδι μας πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου.

Δέχθηκες ρατσισμό, στην πορεία σου, κολλώντας σου αν θες την στάμπα του λαϊκού τραγουδιστή;

Φυσικά και δέχθηκα προκατάληψη και ρατσισμό, δυστυχώς, όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί συνάδελφοι. Το ότι είμαστε λαϊκοί τραγουδιστές αντιμετωπίζεται από ορισμένους ως… χολέρα. Υπάρχουν επιχειρηματίες που λένε «Είσαι καλός, αλλά είσαι λαϊκός». Δυστυχώς είναι το στίγμα της εποχής.

Τα τελευταία έξι χρόνια έκανες την ανατροπή αφού το κοινό αγάπησε πολλά τραγούδια σου. Ανάμεσα τους τα «Ε, ναι το έχω», «Μαγαζί», «Αν μ' αγάπησες».

Εμένα με ευνόησε η κρίση. Θα έλεγα πώς είναι μία συνολική δουλειά εικοσαετίας, που απέδωσε τα τελευταία χρόνια. Σε εξαιρετικά δύσκολα έτη κάνω τουλάχιστον διακόσιες συναυλίες τον χρόνο στην Ελλάδα, την Κύπρο και αρκετές χώρες του εξωτερικού.

Ποιους θεωρείς ως τους πέντε σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές;

Κατά την προσωπική μου θέση είναι οι Γιάννης Πάριος, Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία και Γιώργος Νταλάρας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved