Ερωτικά «τιτιβίσματα» για Μπόγρη-Ελευθερίου!
Showbiz

Ερωτικά «τιτιβίσματα» για Μπόγρη-Ελευθερίου!

Την πρώτη περίοδο της σχέσης τους διανύουν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Μπόγρης.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η όμορφη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού γνωρίστηκαν στα τέλη Φεβρουαρίου στο πάρτι των γενεθλίων του. Λίγο μετά τον χωρισμό του από τη Σοφία Μαντούβαλου, την κόρη του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Πέτρου Μαντούβαλου, ο διεθνής καλαθοσφαιριστής θέλησε να γιορτάσει τα 30 του χρόνια με ξεχωριστό τρόπο.

Αποφάσισε, λοιπόν, να περάσει την ημέρα των γενεθλίων του μαζί με πολλούς φίλους και συμπαίκτες σε γνωστό κλαμπ τωννοτίων προαστίων. Εκεί κάποιος κοινός τους φίλος έκανε τις συστάσεις με την Κύπρια τραγουδίστρια και, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ήρθαν πιο κοντά. Πάντως, όσοι άκουσαν για το φημολογούμε-νο αυτό ειδύλλιο δεν θα μπορούσαν παρά να αστειευτούν με τη... χαοτική διαφορά ύψους της τραγουδίστριας με τον μπασκετμπολίστα.

Επιπλέον, την ημέρα των γενεθλίων η Ελευθερία αστειευόταν επίσης με τη διαφορά ύψους ανάμεσα στην ίδια και στους συναδέλφους καλαθοσφαιριστές του Μπόγρη και με δόση χιούμορ δεν παρέλειψε να ποζάρει δίπλα τους. Στο άκουσμα αυτών των φημών, κανένας από τους δύο δεν θέλησε να προβεί σε επιβεβαίωση ή σε διάψευση αυτών των σεναρίων. Η Realnews επικοινώνησε με την Ελ. Ελευθερίου, αλλά η ίδια προτίμησε να απαντήσει λακωνικά, χωρίς να δώσει κάποια συνέχεια στο όλο θέμα: «Δεν είμαι σε θέση να κάνω κάποια δήλωση». Κοινώς, η τραγουδίστρια απέφυγε να απαντήσει με σαφήνεια στις φήμες περί ειδυλλίου της με τον μπασκετμπολίστα.

Τόσο εκείνοι που γνωρίζουν την Ελευθερία, η οποία θεωρείται από τις πιο δημοφιλείς καλλιτέχνιδες της Ελλάδας και της Κύπρου κι έχει εκπροσωπήσει την πατρίδα της και στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με μεγάλη επιτυχία, όσο και εκείνοι που συναναστρέφονται τον γοητευτικό αθλητή λένε πως δύο είναι τα σενάρια που ισχύουν. Σύμφωνα με το πρώτο, είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουν για τη σχέση τους και προτιμούν να αφήσουν τον χρόνο να δοκιμάσει τα συναισθήματά τους. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που αναφέρουν πως, κατά τη γνωριμία τους στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου, ο ένας συμπάθησε τον άλλον, χωρίς να προκύπτει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους.

Πάντως, σύμφωνα με τη Realnews, τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου όσο και ο Γιώργος Μπόγρης, μέχρι σήμερα και για όσο καιρό βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, προτιμούν να κρατούν αποστάσεις από τα media σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή. Επιλέγουν να απολαμβάνουν τον έρωτα στο πλευρό του εκάστοτε συντρόφου τους μακριά από τα φώτα και τα φλας και δύσκολα εξομολογούνται δημόσια τα συναισθήματά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved