Ευγενία Δημητροπούλου: Οι ρόλοι, το «τσαλάκωμα» και οι μοναχικές της βόλτες
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Οι ρόλοι, το «τσαλάκωμα» και οι μοναχικές της βόλτες

Τετάρτη με Κυριακή την απολαμβάνουμε στο θέατρο Χώρα, στην Κυψέλη, με δύο παραστάσεις: Γυναίκες του Παπαδιαμάντη και Ο Συμβολαιογράφος.

Τα τελευταία χρόνια η Ευγενία Δημητροπούλου μένει στον Βύρωνα, της αρέσουν οι μοναχικές βόλτες, στο σπίτι της υπάρχουν πολλά βιβλία, που «δεν έχω κανένα θέμα να δανείσω σε φίλους».

Είναι ενοχική ακόμη και με τις διακοπές της, γιατί «νιώθω ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να κάθεται πολύ χωρίς να δουλεύει». Δεν έχει βάψει ποτέ τα μαλλιά της, αλλά «θα σκεφτόμουν να τα κάνω ακόμη και ξανθά αν μου το ζητούσε ο σκηνοθέτης». Της αρέσει να τσαλακώνεται και φέρνει ως παράδειγμα μια σέξι, ασπρόμαυρη φωτογράφιση που είχε κάνει κάποια χρόνια πριν με βρεγμένα μαλλιά.

Αγαπά τους ρόλους των «γυναικών που σπάνε, σκληραίνουν, πονούν». Δεν της έχουν κάνει ποτέ στα σοβαρά κάποιο προξενιό, «μάλλον για να μη με φέρουν σε δύσκολη θέση». Βγαίνει και ξενυχτάει σπάνια. Πιστεύει ότι η διάρκεια είναι αυτό που εύχεται ο κάθε ηθοποιός, αφού «έτσι αποκτάς εμπειρία και χιλιόμετρα», ενώ έχει την εντύπωση ότι έγινε ηθοποιός για να «μπορώ να μπω σε χρονοντούλαπα». Όταν θυμώνει πολύ «τα κάνω όλα λαμπόγυαλο. Και τα λόγια μου κόβουν σαν ξυράφι», λέει στο People η ίδια.

Α, και ο Άμλετ (ο σκύλος της) είναι πια τόσο γνωστός που στον δρόμο χαιρετούν μόνο αυτόν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved