Αποστολία Ζώη: Μιλά για την στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ
Showbiz

Αποστολία Ζώη: Μιλά για την στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Ήταν η νικήτρια του πρώτου κύκλου του «Nomads».

Ο λόγος για την Αποστολία Ζώη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της τόνισε ότι δεν θα ξαναπήγαινε σε ριάλιτι επιβίωσης, ενώ μίλησε και για την πιο συγκινητική της στιγμή στην τηλεόραση, η οποία θα μείνει βαθιά ριζωμένη μέσα της.

Ήσασταν την νικήτρια του «Nomads». Αν σας γινόταν πρόταση να ξαναπάρω σε ένα ριάλιτι επιβίωσης θα λέγατε «ναι»;
«Όχι, δεν θα έλεγα «ναι». Στο «Νοmads» πήγα για συγκεκριμένους λόγους, μια και εκείνη την περίοδο ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα μου. Με ενδιαφέρουν μόνο τα πράγματα που μπορούν να μου προσφέρουν κάτι καλλιτεχνικά».

Έχετε περάσει και από το «Your face sounds familiar». Την θυμάστε από εκείνη τη στιγμή που σας είδαμε να συγκινείστε on air;
«Κοιτάξτε, ήταν μία πολύ προσωπική στιγμή που θα μείνει για πάντα βαθιά ριζωμένη μέσα μου, αφού ενάμιση χρόνο πριν είχα χάσει την μητέρα μου και ήταν ένα τραγούδι που ήθελα να πω στην μνήμη της. Στο live τότε ήταν από κάτω ο πατέρας μου, οι αδερφές μου και τα ανίψια μου. Ένιωσα μεγάλη χαρά και συγκίνηση που κάποιοι άνθρωποι αμέσως μετά την εκπομπή με έπιασαν και μου είπαν πόσο τους άγγιξα με τους στίχους αυτού του τραγουδιού», λέει στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved