Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι μεγάλοι έρωτες και τα πάθη
Showbiz

Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι μεγάλοι έρωτες και τα πάθη

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχει ερωτευτεί και τον έχουν ερωτευτεί. 

Έχει ζήσει έντονα και εξηγεί γιατί ήθελε να κάνει σχέση με μικρότερες γυναίκες.

Η κρίση σας βρήκε με λεφτά στην «άκρη»;

«Ούτε με... ευρώ! Εγώ γεννήθηκα πλούσιος. 'Έχω πλούτη στην καρδιά και στο συναίσθημα. Έχω περάσει ευτυχισμένος με χιλιάρικα πάρα πολλά και ευτυχισμένος πάλι με ένα και μοναδικό τσιγάρο όταν κάπνιζα! Τώρα το έκοψα και είμαι περήφανος και ευτυχής γι’ αυτό. Ήταν ένα μεγάλο λάθος το τσιγάρο. Και θέλω να το περάσουμε αυτό στον κόσμο. Το λέω εγώ που έχω δοκιμάσει τα πάντα και έφυγα... Πέρασα σαν να μην πέρασα από τις φάσεις αυτές! Δεν μου αρέσουν οι εξαρτήσεις θέλω να ζω ελεύθερος θέλω να φοβάμαι λιγότερο, να πιστεύω λιγότερο και να ελπίζω λιγότερο... για να μπορέσω να φτάσω κοντά στο θείο»

Έζησες δυνατούς έρωτες;

«Πολλούς και ακόμη τους ζω... σαν τον βλάκα! Όλοι οι "μεγάλοι" και οι σοφοί άντρες τα έφτιαχναν με μικρές γυναίκες για να πάρουν δύναμη. Τι... θα πήγαιναν με τη θεία τους; Και έχω άπειρο παραδείγματα να σου αναφέρω... Μου αρέσει πολύ το σεξ γιατί να στο κρύψω»

Φαντάζομαι είναι πολλές οι γυναίκες που σε ερωτεύτηκαν;

«Πολλές! Υπάρχει ακόμα μία γυναίκα σήμερα που με ενοχλεί και μου σπάει τα νεύρα... Επειδή έχω περάσει και εγώ από αυτή τη φάση η4; καταλαβαίνω, φοβάμαι μην πς πληγώσω! Της έχω δώσει να καταλάβει ότι δεν μου αρέσει, αλλά εκείνη επιμένει στον χαβά της» εξήγησε στο full life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved