YFSF: Η Χρύσπα αποκαλύπτει τι είναι αυτό που την έχει δυσκολέψει περισσότερο
Showbiz

YFSF: Η Χρύσπα αποκαλύπτει τι είναι αυτό που την έχει δυσκολέψει περισσότερο

Η Χρύσπα, συμμετέχει στο show μεταμφιέσεων του ANT1, YFSF.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας σε γνωστό περιοδικό, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο σόου.

Πως αποφάσισες να συμμετάσχεις σε αυτό το σόου;

Ήταν μία εύκολη απόφαση. Πρώτον, γιατί έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και είναι ένα πολύ δυνατό κίνητρο για να συμμετέχεις και δεύτερον, γιατί οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν θα έμεναν πίσω. Με μεγάλη μου χαρά είπα το «ναι». Άλλωστε, μου αρέσουν τα παιχνίδια.

Το είδες σαν παιχνίδι ή σαν διαγωνισμό;

Δεν θεωρώ πως είναι διαγωνισμός. Είμαστε μια παρέα. Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί. Μέσα από το «YFSF» μαθαίνω και πράγματα. Πίστευες από την αρχή ότι θα αποκομίσεις εμπειρίες; Το οτιδήποτε καινούργιο για εμάς είναι εμπειρία. Δεν έχω εμπειρία στην υποκριτική και στις μιμήσεις. Πάντα έκανα τον εαυτό μου στη δουλειά μου. Τώρα μπαίνουμε στη διαδικασία να ενσαρκώνουμε έντονες προσωπικότητες, δυνατούς χαρακτήρες, καλλιτέχνες. Αυτές είναι νέες προκλήσεις. Δεν πίστευα πως θα είναι τόσο δύσκολο, γιατί είναι πολύ δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέρον.

Τι σε δυσκολεύει περισσότερο;

Δυσκολεύομαι πολύ όταν πρόκειται να κάνω δυναμικές προσωπικότητες όπως είναι η κυρία Μαρινέλλα, που υποδύθηκα στο τελευταίο επεισόδιο. Ή και τώρα, το μιούζικαλ που θα κάνω την επόμενη Κυριακή, τη Μαίρη Πόπινς. Ενώ είμαι θαυμάστρια του μιούζικαλ και το παρακολουθώ, δεν έχει τύχει να μελετήσω ένα μιούζικαλ και να προχωρήσω σε μια τέτοια εμφάνιση. Οπότε αυτά τα δύο ήταν πολύ δύσκολα για εμένα.

Πώς καταφέρνεις να προσεγγίσεις τον καλλιτέχνη που υποδύεσαι;

Μελετάω την προσωπικότητα του εκτός από την καλλιτεχνική του οντότητα. Αυτό με βοηθάει στο να προσεγγίσω έναν άνθρωπο και να τον ενσαρκώσω όσο περισσότερο μπορώ με σεβασμό και να πλησιάσω όσο πιο κοντά του γίνεται. Ένας καλλιτέχνης δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε στη σκηνή. Υπάρχει μια προσωπικότητα από πίσω, λέει στο My ΤV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved