Γιώργος Γιαννόπουλος: «Γι' αυτό κάνω σχέσεις με γυναίκες μικρότερης ηλικίας»
Showbiz

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Γι' αυτό κάνω σχέσεις με γυναίκες μικρότερης ηλικίας»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποκαλύπτει τα κριτήρια, με τα οποία επιλέγει τις γυναίκες, ενώ δεν διστάζει να εξηγήσει γιατί επιλέγει νεότερες.

Επιπλέον, προτρέπει όλους να κάνουν σεξ, και παραδέχεται ότι είναι άντρας παλαιών αρχών.

Υπάρχουν προτάσεις που δεν υλοποιήθηκαν;

Η μοναδική πρόταση που δεν υλοποιήθηκε ,ήταν να κάνω γάμο και παιδιά. Νομίζω ότι τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής καλά! Εδώ και δεκαετίες έχω πρωταγωνιστήσει σε όλες τις θρυλικές και μεγάλες επιπιχίες της τηλεόρασης. Αφίσα με ίνδαλμα δεν υπήρξε ποτέ στο παιδικό μου δωμάτιο. Ήθελα εγώ να γίνω ο Μάρλον Μπράντο, παρά να τον χαζεύω σε ένα χαρτί στον τοίχο μου. Η συμμέτοχη μου πέρσι στην ταινία του ταλαντούχου σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομική «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», που υποδύομαι έναν τραγουδιστή, μπορεί να μου εξασφαλίσει και ένα Όσκαρ φέτος στο φεστιβάλ στις Κάννες.

Έχουν αλλάξει τα κριτήρια σου στις γυναίκες;

Πάντα ίδια ήταν. Ήθελα τις ψηλές, τις κοντές, τις παχιές τα πάντα όλα. Την γκρίνια, την μιζέρια και την τσαπατσουλιά δεν ήθέλα. Πάντα ερωτεύεσαι και κάτι από την καθεμία. Δεν είναι πάντα τα σωματικά προσόντα- αυτά κάποια στιγμή τα βαριέσαι. Αυτό το κουσούρι που λέγεται προτέρημα ή ελάττωμα, αυτό είναι- κάτι που δεν βαριέσαι.

Είσαι άντρας παλαιών αρχών;

Είμαι και λέγομαι άντρας! Ναι είμαι, παρόλο που χρησιμοποιώ το Fb!

Την κρίση της ηλικίας σου την πέρασες;

Δεν έχω μπει ακόμη σε αυτή τη διαδικασία! Είμαι 58 ετών και κολυμπώ, χειμώνα- καλοκαίρι! Γυμνάζομαι και στίβω τις πέτρες. Νοιώθω μεγαλώνοντας ότι- μικραίνω. Γι' αυτό κάνω σχέσεις με γυναίκες μικρότερης ηλικίας από την δική μου. Η τελευταία μου είναι 35 ετών και η προηγούμενη 22 ετών. Ήταν κάτι που σόκαρε και καλά, τους συνάδελφους μου στην τηλεόραση και το σχολίασαν. Ο Οδυσσέας Ελύτης ο Τσάρλι Τσάπλιν και ο Γούντυ Αλεν, δεν είχαν σχέσεις με μικρότερες τους Και μου αρέσει πολύ το σεξ! Βλέπεις ϋηνλέξη ηδονή την έχουν εξαφανίσει από παντού, κάτι σαν το μαύρο πρόβατο που το κυνηγούν. Γιατί οι Αρχαίοι είχαν τον ανδρικό φαλλό, τις σεξουαλικές αναπαραστάσεις, στα καθημερινά αγγεία που έπιναν και έκαναν στην υγεία σου; Οι αρχαίοι το σεξ και την ηδονή τα είχαν κάτι σαν πολύ φυσιολογικό και ήρθε η εκκλησία και το έστειλε στο πυρ το εξώτερο. Κάτι από απόλυτα φυσιολογικό το σεξ. Σήμερα κρύβουν τους τεχνητούς φαλλούς στην ντουλάπα.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια;

Να είμαι σε μια σχέση και να έχω κάνει 2-3 παιδιά! Γιαπ χωρίς σεξ δεν πάει ο κόσμος μπροστά...αυτό θέλω να το τονίσεις!

Πηγή: Full life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved