Ο Αλέξης Γεωργούλης ξεκαθαρίζει αν τον αφορά η υστεροφημία του
Showbiz

Ο Αλέξης Γεωργούλης ξεκαθαρίζει αν τον αφορά η υστεροφημία του

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκαλύπτει αν η υστεροφημία αποτελεί κάτι που θέλει και επιδιώκει.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, σε συνέντευξή του, μιλά επίσης και για το ενδεχόμενο της μόνιμης εγκατάστασής του στο εξωτερικό, ενώ μιλά για την πόλη του τη Λάρισα.

Την καριέρα στο εξωτερικό και τη μόνιμη εγκατάσταση σου εκεί την έχεις σκεφτεί;

Δεν έχω σκεφιεί ποτέ να ρίξω «μαύρη πέτρα» πίσω μου, δεν θέλω να το κάνω. Δεν έχει να κάνει με τον τόπο, αν θα έρχομαι 10 μέρες ή 10 μήνες, έχει να κάνει με το αν σκέφτομαι, αν εμπνέομαι, θυμάμαι από πού έχω περάσει, την πόλη μου, τη Λάρισα, τη γειτονιά μου, τους παιδικούς μου φίλους, κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να αφήσω. Νομίζω ότι είναι αυτό που θα καταφέρω να πάρω μαζί μου, αν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο.

Η υστεροφημία σου σε απασχολεί;

Είναι κάτι που αφορά τους ανθρώπους που μένουν, δεν αφορά τουδ ανθρώπους που «φεύγουν». Αυτή τη στιγμή είμαστε οι άνθρωποι που μένουν και βλέποντας την υστεροφημία των ανθρώπων που έχουν «φύγει», αν θέλουμε ν' αφήσουμε μια κληρονομιά πίσω, είναι καλό να το σκεφτόμαστε και να αφήσουμε αφήσουμε πίσω μας κάτι θετικό στον κόσμο, θέλω ν' αφήσω κάτι που να εμπνεύσει, όπως κι εγώ έχω εμπνευστεί από άλλους ανθρώπους, πηγαίνοντας το μυαλό μου στα βάθη της ελληνικής ιστορίας, στον Πυθαγόρα, θέλω να εμπνεύσω ανθρώπους να κάνουν κάτι θετικό, να βρουν μια χαρούμενη οδό μέσα στη ζωή που θα περάσουν.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved