Η συγκινητική αναφορά της Λένας Αλκαίου στους γονείς της
Showbiz

Η συγκινητική αναφορά της Λένας Αλκαίου στους γονείς της

Η Λένα Αλκαίου μιλά πολύ τρυφερά για τους γονείς της και αναφέρεται στις αρχές που της μετέδωσαν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά, ακόμη, για τα όνειρά της, αν πραγματοποιήθηκαν, αλλά και για το γεγονός ότι η πρακτικότητα δεν αποτελεί το μεγαλύτερο προσόν της.

Τα όνειρα σου έγιναν πραγματικότητα;

Τα περισσότερα όνειρα μου έγιναν πραγματικότητα. Οι γονείς μου ήταν αξιόλογοι άνθρωποι, μου έδωσαν αρχές. Ο μπαμπάς μου ήταν εκτελωνιστής, με έντονη δράση στο λιμάνι του Πειραιά. Η μητέρα μου ήταν ένα θρυλικό πρόσωπο στον Πειραιά, γιατί είχε κομμωτήριο και ήταν σημείο αναφοράς το μέρος αυτό.

Δηλαδή;

Πώς έλεγαν τα ζευγαράκια στην Ομόνοια «θα δώσουμε ραντεβού στου "Μπακάκου"»; Έτσι, στον Πειραιά έλεγαν: «Να δώσουμε στης Χρυσάνθης από κάτω ραντεβού». Ήταν τόσο σπουδαίοι οι γονείς μου... Είχα κι έναν αδελφό, επίσης υπέροχο... Η οικογένεια μου με έμαθε να σέβομαι, να μη λέω ψέματα και να είμαι έντιμη. Πάντα μου άρεσε να έχω όνειρα και οράματα. Αυτό που λέω σε νεότερους ανθρώπους είναι να κυνηγούν τα όνειρα τους.

Ποια όνειρα σου θέλεις να πραγματοποιηθούν;

Συνεργάστηκα με ανθρώπους τους οποίους όταν ήμουν μικρή τους θαύμαζα και δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα συνεργαστώ μαζί τους. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό όνειρο. Το ότι έχω κάνει ουσιαστικά αυτό που αγαπούσα και ότι από αυτό ζω και αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν αναγκάστηκα να κάνω κάτι άλλο.

Επιχειρηματικά τα... καταφέρνεις;

Μόνη μου δεν θα μπορούσα να το κάνω, είναι δύσκολο, γι' αυτό και ανέφερα την αγαπημένη μου φίλη, με την οποία γνωριζόμαστε 20 χρόνια και τώρα συνεργάζομαι μαζί της. Πρέπει να έχεις φίλουδ, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό με κάποιον που τον γνώρισες σήμερα, δεν τον ξέρεις και δεν σε ξέρει. Δεν είμαι και πολύ πρακτικός άνθρωπος, να σου πω την αλήθεια, ονειροβατώ. (Γέλια.) Πρακτική είμαι όταν πρέπει, όπως τώρα, που ξέρω τι να κάνω για τον Πειραιά, όχι την επόμενη μέρα, από τώρα. Να κοιτάξω τι συμβαίνει και ποιο είναι το καλύτερο για την πόλη αυτή, χωρίς να θεωρηθεί από μέρους μου αλαζονικό. Κάνω μια σημαντική προσπάθεια και πήρα την απόφαση αυτή μόνο για καλό. Εδώ ζω, ξέρω κάθε γωνιά, με τα πρβλήματά της, βλέπω τι γίνεται.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved