Η επέμβαση της Μαρινέλλας, η αυστηρή κριτική στην Χατζηβασιλείου και ο γάμος στη showbiz
Showbiz

Η επέμβαση της Μαρινέλλας, η αυστηρή κριτική στην Χατζηβασιλείου και ο γάμος στη showbiz

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και η θεματολογία ήταν αρκετή.

Άλλα ευχάριστα, άλλα δυσάρεστα γιατί έτσι είναι η ζωή και πόσο μάλλον η showbiz.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα θέματα εκείνα που σας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον.

Το ατύχημα που είχε η Μαρινέλλα, με αποτέλεσμα να την οδηγήσει στο χειρουργείο, ήταν ένα από τα θέματα που δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους αναγνώστες του gossip-tv.gr.

Η κυρία του ελληνικού τραγουδιού, έπεσε και χτύπησε στον γοφό της στα σκαλιά του νυχτερινού κέντρου που εμφανιζόταν. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί, κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο και οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία και η Μαρινέλλα σύντομα θα επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Ο Βασίλης Ζούλιας μέσα από το facebook έκανε αυστηρή κριτική στην Βίκυ Χατζηβασιλείου για το στυλ της, αφού όπως φάνηκε δεν του άρεσε καθόλου.

«Κάποιος πρέπει με τρόπο να της πει μερικά απλά πράγματα.... Ότι είναι πολύ όμορφη με τέλεια γυμνασμένο σώμα και υψηλή μόρφωση και αυτα είναι πολύ δυνατά στοιχεία που θα έπρεπε να επαρκούν» ήταν μερικά από τα λόγια που έγραψε για την παρουσιάστρια και τις στιλιστικές της επιλογές.

Το φιλί του Αλέξη Γεωργούλη και της Βίκυς Σταυροπούλου «έριξε» το Instagram. Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις από την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στο «Είσαι το ταίρι μου». Μάλιστα, ο ένας στηρίζει τον άλλο και μας το δείχνουν όχι μόνο από τα social media.

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν η Αθηνά Οικονομάκου.

Η παρουσιάστρια παρατήρησε πως η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έλα στη θέση μου» έχει αδυνατίσει αρκετά και ήθελα να μάθει πως επανήλθε στη σιλουέτα της. Μάλιστα, η ηθοποιός σάστισε με την παρατήρηση της παρουσιάστριας.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην «κλείσουμε» με ευχάριστα νέα. Έρχεται γάμος στη showbiz. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Γιώργου Σαμαρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved