Showbiz

Αραβανή-Οικονομόπουλος: Είναι μαζί κι έχουμε τις αποδείξεις

Gossip-tv Team

Έτσι διαψεύδουν μια και καλή τις φήμες που ήθελαν τη σχέση τους να περνά κρίση.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, εκμεταλλευόμενη την καλή ημέρα που είχε σήμερα, και ένεκα της ονομαστικής της εορτής, αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στη θάλασσα. Μάλιστα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τη μορφή instastory, στην οποία απεικονίζεται η ελληνική σημαία, με την ίδια να καρφιτσώνει «Χρόνια πολλά Ελλάδα».

Έπειτα, κοινοποίησε πάλι με τη μορφή instastory βιντεάκι, στο οποίο περπατά δίπλα από την παραλία, και μας δείχνει τη βόλτα της, αλλά στο βάθος μας δείχνει επίσης έναν ψηλό κύριο με λευκό t-shirt να κάνει ποδήλατο, και γράφει: «Υπέροχη μέρα».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, επίσης απολαμβάνει την βόλτα του στη θάλασσα και κοινοποιεί κι εκείνος instastory, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος να κοιτάζει το γαλάζιο της και να φορά ένα λευκό t-shirt, αλλά και φωτογραφία όπου απεικονίζεται να κάθεται σε ένα παγκάκι και να απολαμβάνει την ηρεμία της φύσης. Καμία από τις δύο φωτογραφίες του δεν είναι, ωστόσο, selfie, ενώ έχουν αναρτηθεί την ίδια ακριβώς ώρα με εκείνες της Ευαγγελίας Αραβανή.

Δείτε τις φωτογραφίες του τραγουδιστή και το βιντεάκι της παρουσιάστριας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved