Αρναούτογλου-Αντωνίου: Η απόφαση της συγκατοίκησης και η επιθυμία ενός παιδιού
Showbiz

Αρναούτογλου-Αντωνίου: Η απόφαση της συγκατοίκησης και η επιθυμία ενός παιδιού

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχθηκε ότι είναι ζευγάρι µε την επί χρόνια συνεργάτιδά του στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, Νάνσυ Αντωνίου.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα διάστηµα κατά το οποίο το ζευγάρι διατηρούσε µια στάση πιο... αποτραβηγµένη σε ό,τι αφορά τις κοινές δηµόσιες εµφανίσεις. Τώρα πλέον ζει πιο ελεύθερα τον έρωτά του και, όπως όλα δείχνουν, έχει έρθει το πλήρωµα του χρόνου για να προχωρήσουν στο επόµενο βήµα, αυτό της συγκατοίκησης.

Ωστόσο, πρώτη προτεραιότητα παραµένουν οι γιοι τους, όπως παραδέχεται το ζευγάρι σε φίλους: «Σε πρώτη φάση χρειάζεται να εναρµονιστούµε όλοι µε αυτή την κατάσταση. Αυτό που µας ενδιαφέρει είναι να είναι καλά και ήρεµα τα παιδιά και να δούµε πώς θα προχωρήσει αυτό το πράγµα νορµάλ. Χωρίς πιέσεις. Είναι σηµαντικό όταν και οι δύο έχουν παιδιά. Αυτά έρχονται, δεν είναι κάτι το οποίο λες “θα γίνει”. Ολα τα συζητάµε, δεν έχουµε αποκλείσει κάτι». Οσον αφορά τον γάµο, όπως αποκαλύπτουν στο περιβάλλον τους, δεν είναι στα σχέδιά τους: «Ο γάµος δεν είναι κάτι το οποίο έχουµε συζητήσει. Σε αυτή τη φάση δεν το σκεφτόµαστε. Αυτό έρχεται σαν λογική συνέχεια αν προχωρήσουν τα πράγµατα και είναι νορµάλ και είµαστε καλά. ∆εν είναι, όµως, κάτι που σκεφτόµαστε ότι θέλουµε να γίνει τώρα».

Αντίθετα, όσον αφορά το ενδεχόµενο ενός παιδιού, δεν είναι αρνητικοί: «Ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή», απαντούν λακωνικά. Η Νάνσυ και ο Γρηγόρης γνωρίζονται εδώ και περίπου 20 χρόνια και ξέρουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον, επαγγελµατικά και προσωπικά. Αυτό που τους συµβαίνει τώρα είναι κάτι που κάποτε δεν το φαντάζονταν, καθώς πάντοτε είχαν πολύ καλή φιλική σχέση. «Ερχονται πολλές φορές οι καταστάσεις και σε εκπλήσσουν και λες “πώς έγινε αυτό”», λένε οι ίδιοι. Οπότε, όλα είναι πιθανά για το ζευγάρι αυτό. Εκείνο, όµως, που είναι αδιαπραγµάτευτο και για τους δύο είναι ότι βρίσκονται διαρκώς δίπλα στα παιδιά τους, ενώ παράλληλα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις µε τους πρώην τους, κάτι που φυσικά έχουν ανάγκη οι γιοι τους, προκειµένου να µεγαλώνουν µε ηρεµία και αγάπη.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved