Η «Μίκα» από το «Έλα στη θέση μου» είναι ερωτευμένη. Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!
Showbiz

Η «Μίκα» από το «Έλα στη θέση μου» είναι ερωτευμένη. Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!

H Ντάνη Γιαννακοπούλου, η οποία υποδύεται τη γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιάννη Τσιµιτσέλη στην επιτυχηµένη σειρά «Έλα στη θέση μου», είναι εδώ και 4,5 χρόνια ερωτευµένη µε έναν άνθρωπο που δεν έχει καµία σχέση µε το θέατρο ή τον καλλιτεχνικό χώρο.

Πρόκειται για τον Ορέστη, ο οποίος, σύμφωνα με τη Realnews, είναι φυσικός και προγραµµατιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μάλιστα, η Ντάνη και ο Ορέστης ζουν κάτω από την ίδια στέγη από τον πρώτο κιόλας χρόνο της σχέσης τους. «Ο έρωτας διαρκεί από έξι µήνες µέχρι τρία χρόνια, αυτό το έντονο συναίσθηµα που δεν µπορείς να φας και βλέπεις παντού καρδούλες. Αλλά, αν δουλεύεις τη σχέση σου, ο έρωτας έρχεται, φεύγει και ξαναέρχεται. Είναι περίεργο αυτό που νιώθω µε αυτόν τον άνθρωπο, κάποιες φορές είναι σαν να τον γνωρίζω τώρα, έχω ακόµα αυτό το σκίρτηµα», έχει εκµυστηρευτεί η ίδια για τη σχέση της µε τον αγαπηµένο της, µε τον οποίο γνωρίστηκε ανήµερα τον ∆εκαπενταύγουστο, το καλοκαίρι του 2014, όταν και οι δύο έκαναν διακοπές µε φίλους τους στην Ικαρία.

Όπως έχει περιγράψει και η ίδια, η γνωριµία τους έγινε σχεδόν... µαγικά, σε µια χαώδη παραλία της Ικαρίας όπου ήταν µόνο αυτές οι δύο παρέες, η δική της και η δική του. Η παρέα του Ορέστη πλησίασε τα κορίτσια και κάπως έτσι γνωρίστηκαν. Το ίδιο βράδυ το πέρασαν µαζί και από τότε δεν χωρίστηκαν ούτε µία ηµέρα. Φίλοι τους τούς περιγράφουν ως ένα πολύ ερωτευµένο και ευτυχισµένο ζευγάρι, που όµως δεν σκοπεύει να κάνει το βήµα για τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς να προκύψει ένα παιδί. Κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια η Ντάνη Γιαννακοπούλου µιλώντας για τα σχέδιά της σε προσωπικό επίπεδο: «Ο γάµος είναι στα σχέδιά µου, αλλά αυτό που µε νοιάζει είναι να είµαστε καλά µαζί. Αν αποφασίσουµε να κάνουµε παιδί, τότε θα παντρευτούµε».

Όπως παραδέχθηκε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, το βήµα της συγκατοίκησης αρχικά ήταν αρκετά δύσκολο, κυρίως για εκείνη αφού, όπως αποκάλυψε, εκείνος δεν... µάζευε τα πράγµατά του. Με τον καιρό, όµως, όλα άλλαξαν. Και τα πράγµατά του µαζεύει πλέον και τα πιάτα πλένει και της µαγειρεύει. Κοινώς, είναι η βασίλισσά του και εκείνη το απολαµβάνει δεόντως, δηλώνοντας τρελά ερωτευµένη.

Η όµορφη Ντάνη δεν είναι ευτυχισµένη µόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελµατικό, καθώς, µέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Ελα στη θέση µου», έγινε πλέον αναγνωρίσιµη και πολύ αγαπητή στο κοινό, κάτι που δεν είχε συµβεί στην πρώτη τηλεοπτική της δουλειά, στο σίριαλ «Στο καλό γλυκιά µου συµπεθέρα», που είχε διαρκέσει λίγο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved