Ελένη: Το βίντεο της παρουσιάστριας και ο διάλογος της πεθεράς της, που δεν πρόσεξε κανείς!
Showbiz

Ελένη: Το βίντεο της παρουσιάστριας και ο διάλογος της πεθεράς της, που δεν πρόσεξε κανείς!

Η Ελένη Μενεγάκη και η Λιλίκα Μαντζίκα – Παντζοπούλου έχουν άριστες σχέσεις και το αποδεικνύουν περίτρανα!

Και μπορεί ο σοφός λαός να λέει πως η σχέση πεθεράς και νύφης είναι από τις πιο δύσκολες σχέσεις, όμως εξαίρεση στον κανόνα αποτελούν η Ελένη και η κυρία Λιλίκα.

Η Ελένη έχει εκφράσει δημόσια πόσο λατρεύει την πεθερά της και την αποκαλεί πολλές φορές «Λιλικάκη». Μάλιστα, την Καθαρά Δευτέρα που παρέμεινε στην Αθήνα και η μητέρα της με τον αδερφό της και τον γιο της, Άγγελο είχαν ταξιδέψει για τριήμερο στην Κάρυστο, η πεθερά της ήταν μαζί της στα Μελίσσια και είχαν βγάλει και μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία.

Ενώ, το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, που η Ελένη ταξίδεψε οικογενειακώς στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου, η πεθερά της σχολίασε μία φωτογραφία της παρουσιάστριας στο instagram γράφοντας να περάσουν ωραία.

H κυρία Λιλίκα ακολουθεί τη νύφη της στο instagram και πρόσφατα όταν η Ελένη πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο κουνά την φούστα της σα μικρό κοριτσάκι, έγραψε: «Τέλεια!!!!» και όταν μία follower σχολίασε: «Κούκλα η νυφούλα σας κυρία Λιλίκα! Να τη χαίρεστε!» και η κυρία Λιλίκα απάντησε: «Ευχαριστώ! Είναι τέλεια» αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως πεθερά και νύφη έχουν άριστες σχέσεις.

Δείτε το βίντεο της Ελένης και τον διάλογο της πεθεράς της στο instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved