Μαρία Μπεκατώρου: Αποκαλύπτει αν ο γάμος της πέρασε ποτέ κρίση
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Αποκαλύπτει αν ο γάμος της πέρασε ποτέ κρίση

Ζει την πιο δημιουργική φάση της ζωής της, παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το YFSF ενώ στο τηλεπαιχνίδι Still Standing βγάζει τον πιο ελεύθερο εαυτό της.

Η Μαρία Μπεκατώρου μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε το μυστικό που ο έρωτας της παρά τα 20 χρόνια σχέσης παραμένει δυνατός.


Μετά από 11 χρόνια γάμου και 20 χρόνια σχέσης, ο έρωτας παραμένει ανάμεσά σας;
«Παραμένει, αλλά σε μία διαφορετική μορφή – πιο μεστή, πιο βαθιά. Ξέρεις, εμένα δεν μου πηγαίνει το τρελό σκίρτημα των πρώτων εβδομάδων, η ένταση, το άγχος. Θέλω ηρεμία, το «λιμάνι» μου, που λέμε. Και ο Αντώνης μου τα έδωσε αυτά. Υπάρχει ειλικρινής και ανιδιοτελής αγάπη ανάμεσά μας. Εμένα αυτός ο έρωτας μου ταιριάζει. Προτιμώ την αγάπη από τον έρωτα – είναι πιο βαθύ συναίσθημα. Έχουμε τη λέξη «αφοσίωση». Αυτή μας χαρακτηρίζει»


Δεν περάσατε ποτέ κρίση;
«Όχι, ποτέ. Μόνο περιόδους γκρίνιας, αλλά κι αυτό πέρασε στα ψιλά. Δηλαδή «άσε με, ρε παιδί μου. Μη με πιέζεις με το τάδε θέμα!». Αυτό και ως εκεί. Στα 20 χρόνια που είμαι με τον άντρα μου, δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Θα το πιστέψεις;»


Όχι, δεν γίνεται…

«Τσακωμός, τι είναι; Να κάνεις έναν καβγά, να φωνάξεις και να μη μιλιέσαι με τον άλλον. Εγώ δεν το μπορώ αυτό, δεν το αντέχω. Λίγη γκρίνια μπορεί να υπάρξει πού και πού, αλλά κάνει και καλό. Είναι ένα ωραίο σκαμπανέβασμα», λέει η ίδια στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved