Σάββας Πούμπουρας: Έτοιμος να γίνει πατέρας!
Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: Έτοιμος να γίνει πατέρας!

Έτοιμος να γίνει πατέρας δηλώνει ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο παρουσιαστής του Nomads, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως έχει έντονη την επιθυμία να αποκτήσει παιδί.

Την ίδια στιγμή εξομολογείται πως ο γάμος του με την Αρετή Θεοχαρίδη δεν έχει αλλάξει τίποτα στη σχέση τους.

Είσαι ενάμιση χρόνο παντρεμένος. Άλλαξε κάτι στη σχέση σου με την Αρετή;
«Ακούω πολλούς που λένε ότι «ο γάμος αλλάζει τη σχέση», αλλά δεν το έχω δει. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλά, όταν βγαίνουμε έξω, λέω «από εδώ, η γυναίκα μου!». Έχει και πλάκα. Όπως ήμασταν, είμαστε και τώρα. Μη σου πω ότι είμαστε πλέον πιο δεμένοι. Θεωρώ ότι ο κόσμος το έχει στο μυαλό του κάπως… Ότι ο γάμος αλλάζει τους ανθρώπους. Έγινε μία ωραία τελετή στην Κύπρο μας, και περάσαμε υπέροχα. Ούτε που κατάλαβα το πώς πέρασε ενάμιση χρόνος»

Αλήθεια, γιατί παντρεύτηκες; Πολλά ζευγάρια το αποφεύγουν στις μέρες μας πια…
«Η αλήθεια είναι πως δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον γάμο! Ξαφνιάστηκα κι εγώ με μένα (γέλια). Ήταν αυθόρμητη απόφαση, ήθελα να ζήσουμε με την Αρετή όλο το fun της γρήγορης ετοιμασίας. Γελάσαμε πολύ με το πώς έγινε και οργανώθηκε. Πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους φυσικά και θέλουμε να τα ζήσουμε»


Είσαι έτοιμος να γίνεις πατέρας;
«Πιστεύω πως, ναι. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και θέλω να κάνω οικογένεια. Γι’ αυτό παντρεύτηκα, άλλωστε», είπε ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved