Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Προσπαθώ το προσωπικό κομμάτι να το διαφυλάξω»
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Προσπαθώ το προσωπικό κομμάτι να το διαφυλάξω»

Για τον τρόπο που χειρίζεται πλέον τη δημοσιότητα όσον αφορά την προσωπική του ζωή μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης αν είναι στα πλάνα του η δημιουργία οικογένειας.

Στα προσωπικά. Πώς είσαι αυτήν την περίοδο;

«Τρέχω πολύ στα επαγγελματικά. Γυρίσματα για την ταινία, γυρίσματα για τη σειρά, παραστάσεις με την «Προσωπική συμφωνία». Παράλληλα θα ξεκινήσω και την προετοιμασία για την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος».

Η προσωπική σου ζωή έχει βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Θέλεις πλέον να διαχειρίζεσαι διαφορετικά αυτό το κομμάτι;

«Προσπαθώ. Εσείς από την άλλη πλευρά παρατηρείτε και βλέπετε. Προσπαθώ πράγματι να κρατήσω μια πιο διακριτική στάση. Οχι ότι «πούλησα» ποτέ την προσωπική μου ζωή, ούτε από την άλλη όμως κρύφτηκα. Ζω μέσα στην πόλη, κυκλοφορώ, απλώς προσπαθώ το προσωπικό κομμάτι να το διαφυλάξω. Δεν χρειάζονται τυμπανοκρουσίες. Είναι πολύτιμο αυτό το κομμάτι και θέλω να το κρατάω για μένα».

Η δημιουργία οικογένειας παραμένει στα πλάνα σου;

«Κάποιες φορές κάνεις σχέδια, αλλά τα πράγματα έρχονται αλλιώς. Όπως μου τα φέρει η ζωή θα τα υποδεχθώ και τα καλά και τα άσχημα. Θα πορευτώ μαζί τους και θα με μάθουν για να προχωρήσω πιο ώριμος στο επόμενο βήμα. Και αυτό αφορά και στη δουλειά και στη ζωή μου».

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved