Ρήγας: «Μεγαλώνοντας, δεν ξεμπέρδεψα με τα προβλήματα της εφηβείας και τα συμπλέγματα»
Showbiz

Ρήγας: «Μεγαλώνοντας, δεν ξεμπέρδεψα με τα προβλήματα της εφηβείας και τα συμπλέγματα»

Ο Αλέξανδρος Ρήγας εξηγεί τις δυσκολίες που έχει βιώσει, αλλά παραδέχεται ότι έχει μετανιώσει για συμπεριφορές του απέναντι σε ανθρώπους.

Ακόμη, αναφέρεται στην αποτυχημένη ενηλικίωσή του, ενώ δηλώνει ότι έδινε πάντα στους ρόλους του αυτά που δεν είχε εκείνος στη ζωή του.

Αν μελετήσει κάποιος τους ήρωες των σειρών σου -από το Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή μέχρι το Κόκκινο Δωμάτιο-, μπορεί να καταλάβει αρ­κετά για τη δική σου ψυχοσύνθεση;

Πολλά απ' όσα πιστεύω ως άνθρω­πος τα περνούσα ως «σχόλια» σε κάποιους ήρωες των σειρών μου, αλλά εντελώς συνειδητά τα μπέρ­δευα. Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να είχα την ελευθερία να είμαι όπως κάποιοι ήρωες μου. Να έχω τον τσαμπουκά τους -κάτι που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου- και το άναρχο στοιχείο του χαρακτήρα τους. Οι ρόλοι που πέτυχαν και έγι­ναν γνωστοί μέσα από τις σειρές μου ήταν και το απωθημένο μου, αυτό που θα 'θελα να έχω γίνει στη ζωή μου. Επειδή ως άνθρωπος είμαι μουντρούχος, αντικοινωνικός, λίγο μπουνταλάς, και δύσκαμπτος, με έσωζαν η «Ντένη», η «Σατανίστρια», η «Χριστίνα» στο Ντόλτσε Βίτα. Αυτοί οι ρόλοι ήταν η ψυχοθεραπεία μου.

Γιατί δεν έγινες αυτό που ήθελες στη ζωή σου;

Γιατί «κόλλησε» η βελόνα στην εφηβεία. Μεγα­λώνοντας, δεν ξεμπέρδεψα με τα προβλήματα της εφηβείας και τα συμπλέγματα που δημι­ουργούνται. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω απο­δεχτεί την οριστική μου ήττα. Και ακριβώς επειδή δεν τα έλυσα, δεν προχώρησα και στη ζωή μου σαν να ήμουν εγώ. Με πήγαινε ο δρόμος, οι συνθήκες, ενδεχομένως κά­ποιες δεξιότητες που αναπτύχθηκαν, αλλά αν ξαναγεννιόμουν, θα τα έκανα όλα διαφορετικά. Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά πράγματα. Για επιλογές και συμπεριφορές απέναντι σε ανθρώπους, για τις ματαιοδοξίες μου, που πολλές φορές ήταν και τα μεγάλα μου λάθη στη δουλειά, για το κυνήγι της αποδοχής, για τις φορές που ξεπέρασα το μέτρο και η πρό­θεση μου ήταν μόνο να αρέσω. Και φυσικά από τη μανία σου να αρέσεις πολύ εύκολα μπορείς να γίνεις νούμερο, γραφικός, φιγούρα .Όσες φορές προσπάθησα να ενηλικιωθώ απέτυχα. ρετικά.Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά πράγ­ματα. Για επιλογές και συμπεριφορές απέναντι σε ανθρώπους, για τις ματαιοδοξίες μου, που πολλές φορές ήταν και τα μεγάλα μου λάθη στη δουλειά, για το κυνήγι της αποδοχής, για τις φορές που ξεπέρασα το μέτρο και η πρό­θεση μου ήταν μόνο να αρέσω. Και φυσικά από τη μανία σου να αρέσεις πολύ εύκολα μπορείς να γίνεις νούμερο, γραφικός, φιγούρα.Όσες φορές προσπάθησα να ενηλικιωθώ απέτυχα. Είμαι ακόμη ένας έφηβος, που κάνει επανά­σταση με τα πάντα...

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved