Αυτό σίγουρα δεν το γνωρίζατε! Πασίγνωστος Έλληνας μουσικοσυνθέτης είναι συγγενής με τη Μούσχουρη!
Showbiz

Αυτό σίγουρα δεν το γνωρίζατε! Πασίγνωστος Έλληνας μουσικοσυνθέτης είναι συγγενής με τη Μούσχουρη!

Πολλές είναι οι συγγένειες στον καλλιτεχνικό χώρο, όμως αυτή τη συγγένεια και μάλιστα εξ αίματος δεν τη γνωρίζαμε.

Πρόκειται για τη Νάνα Μούσχουρη και έναν πολύ γνωστό Έλληνα μουσικοσυνθέτη που έχει βάλει για τα καλά το στίγμα του στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και γενικότερα του πενταγράμμου.

Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια λοιπόν, η οποία είναι γνωστή σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, είναι δεύτερη ξαδέλφη του Γιώργου Κατσαρού. Ο αγαπημένος σαξοφωνίστας και μουσικοσυνθέτης εκατοντάδων ταινιών και θεατρικών παραστάσεων, δήλωσε το philenews σχετικά: «Η μητέρα της είναι το γένος Κατσαρού. Ο πατέρας μου και η μητέρα της ήταν πρώτα ξαδέρφια κι εγώ με τη Νάνα Μούσχουρη είμαστε δεύτερα ξαδέρφια. Μαζί μεγαλώσαμε, μαζί πηγαίναμε στο Ωδείο».

Μάλιστα, ο ίδιος δεν ξέχασε να την αναφέρει μιλώντας για τη Eurovision τα παλιότερα χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν για χρόνια πρόεδρος στις επιτροπές της Eurovision, από όπου είχαν περάσει σπουδαίες φωνές, από τη Νάνα Μούσχουρη και τη Σελίν Ντιόν έως τη Βίκυ Λέανδρος. Τότε, δίναμε έμφαση στη φωνή του καλλιτέχνη. Σήμερα, επικρατούν τα σκηνοθετικά τρικ, οι εντυπωσιακές χορογραφίες, τα φανταχτερά κοστούμια. Επίσης, για μένα, είναι λάθος που στην Ελλάδα γίνεται ανάθεση και δεν γίνεται πλέον διαγωνισμός για το τραγούδι που θα πάει στη Eurovision. Και το λέω αυτό παρότι κι εγώ με ανάθεση πήγα το 1974 με τη Μαρινέλλα, με το «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου», που αποτέλεσε και την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό. Όμως, είναι πιο σωστό να γίνεται πανελλαδικός διαγωνισμός και να δίνεται η ευκαιρία σε όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν. Τώρα, γίνεται ανάθεση, γιατί η δισκογραφική εταιρεία που αναλαμβάνει τον τραγουδιστή να πάει στον διαγωνισμό είναι αυτή που αναλαμβάνει όλα τα έξοδα. Δεν πληρώνει η ΕΡΤ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved