Μ. Φραγκούλης: «Και τώρα να τέλειωνε η καριέρα μου θα έλεγα ότι έχω ζήσει 30 χρόνια γεμάτα πάθος»
Showbiz

Μ. Φραγκούλης: «Και τώρα να τέλειωνε η καριέρα μου θα έλεγα ότι έχω ζήσει 30 χρόνια γεμάτα πάθος»

Ο Μάριος Φραγκούλης είναι χορτασμένος από τη ζωή του. Τόσο χορτασμένος που ακόμα και αν σήμερα τού έλεγε κάποιος πως τελειώνει η τεράστια καριέρα του, θα δήλωνε πανευτυχής για τις στιγμές που έζησε.

Ο διάσημος Έλληνας τενόρος, μιλώντας στο philenews αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του αλλά και όσα δημιουργικά ετοιμάζει από εδώ και στο εξής...

Υπάρχει κάτι στη ζωή σας το οποίο αν δεν συνέβαινε δεν θα ήσασταν αυτός που είστε σήμερα;

Ενδεχομένως, αν δεν είχα πάει εντελώς τυχαία στην πρώτη ακρόαση της ζωής μου στο Les Miserables, περιμένοντας ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους ελπιδοφόρους νέους, να μην είχα την τύχη που είχα και να μπω στο μουσικό θέατρο από τόσο μικρή ηλικία και να ζήσω αυτούς τους μεγάλους σκηνοθέτες και να μου ανοίξουν οι δρόμοι στη μεγάλη καριέρα.

Κι αν όλα αυτά –η αναγνωρισιμότητα, η επιτυχία- χαθούν κάποια μέρα; Δεν θα νιώσετε μελαγχολία ή ένα σύνδρομο… στέρησης;

Όχι, καθόλου. Την έχω χορτάσει τη ζωή μου. Και τώρα να τέλειωνε η καριέρα μου θα έλεγα ότι έχω ζήσει 30 χρόνια γεμάτα πάθος, εμπειρίες, πολύ έντονες στιγμές, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα.

Θυμάστε ποιος ήταν ο πρώτος δίσκος που αγοράσατε;

Αν θυμάμαι καλά, ήταν το «Off Τhe Wall» του Michael Jackson!

Και ποιος ήταν εκείνος που σας άλλαξε τη ζωή;

Ήταν δυο δίσκοι: Το «A Night At The Opera» των Queen με τον συγκλονιστικό Freddie Mercury που με επηρέασε πάρα πολύ στις μουσικές μου επιλογές και η «Tosca» της Μαρίας Κάλλας.

Ποια είναι τα επόμενα projects με τα οποία ασχολείστε; Τι περιμένουμε από εσάς;

Καταρχάς μόλις κυκλοφόρησε ο νέος μου ελληνικός δίσκος με τίτλο «Γαλάζια Λίμνη» και η πρώτη μου προσωπική συνεργασία με τη Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία επιμελήθηκε καλλιτεχνικά αυτή τη δουλειά και έφερε στην παρέα μας τον Άρη Δαβαράκη, τη Δάφνη Αλεξανδρή και την Καίτη Παναγιωτοπούλου σε κάποια πολύ προσωπικά τραγούδια που πιστεύω ότι θα αγαπήσει ο κόσμος, με την υπογραφή του Πέτρου Κλαμπάνη στις ενορχηστρώσεις. Επίσης, μετά από σχεδόν 15 χρόνια ξαναεμφανίζομαι στη δουλειά ως συνθέτης και με τιμά πολύ που εμπιστεύτηκαν μουσικές δικές μου τόσο μεγάλοι στιχουργοί. Παράλληλα, εδώ και δυο χρόνια ετοιμάζω έναν πολύ ιδιαίτερο δίσκο με σημαντικά ντουέτα, ο οποίος εύχομαι να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 ή στις αρχές του 2020, αλλά ακόμα δεν μπορώ να σας πω περισσότερο. Θέλω να πιστεύω, ότι κάποια μέρα, το όνειρό μου να ηχογραφήσω μερικά μεγάλα έργα ελλήνων συνθετών θα γίνει πραγματικότητα.


Πηγή: philenews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved