Παπαγεωργίου: «Η Ελλάδα και η παρουσία μου στην τηλεόραση δεν μου απέφεραν πε­ρισσότερα χρήματα»
Showbiz

Παπαγεωργίου: «Η Ελλάδα και η παρουσία μου στην τηλεόραση δεν μου απέφεραν πε­ρισσότερα χρήματα»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι μόνο το μοντέλο με τη μεγαλύτερη ζήτηση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα αλλά και εκείνη που κατάφερε εν μέσω διεθνούς οικονομικής κρίσης να αποδείξει ότι σε κάποια κασέ δεν γίνονται εκπτώσεις.

Το δημοφιλές μοντέλο μίλησε για το γεγονός ότι η ενασχόλησή της με τη μόδα επέφερε ανεση σε εκείνη και την οικογένειά της, τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά και τις διαφωνίες τους στον τηλεοπτικό αέρα.

«Ο χώρος της μόδας με βοήθησε να ζούμε πιο άνετα εγώ και η οικο­γένεια μου. Οι δουλειές στη Νέα Υόρκη φυ­σικό ήταν να επιφέρουν μια άνεση. Τη μεγα­λύτερη αμοιβή την έχω πάρει στη Νέα Υόρκη για μια διαφήμιση γνωστής εταιρείας. Πρωταγωνι­στούσα στην παγκόσμια καμπάνια της για δύο χρόνια».

Παρά την έντονη επαγγελματική της δρα­στηριότητα επί δέκα χρόνια στην αλλοδαπή, το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Ελλάδα είναι συνυφασμένο με το «GNTM».

«Η Ελλάδα και η παρουσία μου στην τηλεόραση δεν μου απέφεραν πε­ρισσότερα χρήματα. Εκανα το GΝΤΜ γιατί μου άρεσε το concept και γιατί η ηλικία μου συνιστά το πλέον κατάλληλο timing για να παρουσιαστώ επιτέλους στον κόσμο, να βγω από το καβούκι μου. Η κατάλληλη πρόταση ήρθε στην κατάλληλη στιγμή καθώς ήθελα επιτέλους να επιστρέψω στο σπίτι μου».

Ηδη συζητά και για τον επόμενο κύκλο:

«Στη τηλεοπτική μου παρουσία δεν θα άλλαζα τίποτα. Ακόμη και στις διαφωνίες μου ήμουν εαυτός μου. Ήμασταν τέσσερις άνθρωποι, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες που μπορεί να διαφωνούσαν ορισμένες φορές, αλλά έτσι δεν είναι τα πράγματα όταν συνυπάρχουν διαφορετικές προσωπικότητες που διαθέτουν δυνατή προσωπική άποψη;».

Πολλά έχουν γραφτεί, ωστόσο, και για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά:

«Με τη Βίκυ γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια από ένα show της Σήλιας Κριθαριώτη. Με είχε πλησιάσει στο τέλος για να μου μιλήσει και να με συγχαρεί. Ηταν πάντα πολύ ζεστή μαζί μου. Θα κάναμε άνετα παρέα αν είχαμε και οι δύο περισσότερο χρόνο. Ακούω με μεγά­λη προσοχή τις συμβουλές τπς. Η ιδέα της να στείλω βίντεο από την παρουσία μου στο GΝΤΜ στο πρακτορείο μου στη Νέα yόρκη είχε θετική ανταπόκριση».

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved