Αργύρης Αγγέλου: «Αυτό δεν το χαλαλίζω για κανέναν»
Showbiz

Αργύρης Αγγέλου: «Αυτό δεν το χαλαλίζω για κανέναν»

Ο Αργύρης Αγγέλου το τελευταίο διάτημα έχει μια πολλή απαιτητική κι έντονη καθημερινότητα, αφού συμμετέχει στο YFSF, ενώ παράλληλα συμμετέχει στην θεατρική παράσταση Ζητείται Ψεύτης.

Σε συνέντευξή του, αποκάλυψε τι είναι αυτό που δεν χαλαλίζει πια και τόνισε ότι βάζει όρια, καθώς τα αγαπά, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Κουράζεσαι πολύ κάνοντας τόσα πράγματα. Φροντίζεις την υγεία σου, την προσέχεις;

Πλέον ξέρω, τα λάθη του παρελθόντος δεν ξαναγί­νονται. Δούλευα δύο μήνες συνέχεια και είχα ρεπό πριν από λίγες ημέρες, το οποίο δεν το χαλάλισα για τίποτα, κάθισα στο σπίτι μου και ξεκουράστηκα. Σε ανάλογη περίπτωση θα έπρεπε να με πάρει η μαμά μου τηλέφωνο και να μου πει: «Έλα τώρα, σε χρειάζομαι». Μόνο τότε δεν θα ξεκουραζόμουν. Δεν χαλα­λίζω πια τον ελεύθερο μου χρόνο. Προσπαθώ να τα φέρω έτσι, όσο πιεσμένο κι αν είναι πια το πρόγραμμα μου για μεγάλο διάστημα, να περιμένω για το διάστη­μα της ξεκούρασης κι αυτό δεν το χαλαλίζω για κανέ­ναν, πίστεψε με, μόνο σ' εμένα. Όταν είμαι σίγουρος για κάτι, το διεκδικώ και το κάνω περισσότερο για να μπαίνουν όρια.

Βάζεις όρια στον εαυτό σου;

Αγαπώ τα όρια, ζω με όρια και βγαίνω δύσκολα εκτός ορίων. Όταν βγαίνω εκτός ορίων, κάνω καιρό να συ­νέλθω. Δεν μπορώ να ζήσω εκτός ορίων, πανικοβάλ­λομαι, νιώθω εκτεθειμένος, ότι κινδυνεύω, ότι ζω στο χάος. Έχω ανάγκη τα όρια. Όταν βλέπω ότι πάνε να μου τα καταρρίψουν, βάζω σίδερα μπροστά, δεν υπάρχει περίπτωση να μη διαφυλάξω την υπόσταση μου. Δεν έχω προκαλέσει και δεν έχω απασχολήσει ποτέ. Όταν είμαι σε μια παύση, δεν μου αρέσει να απασχολώ και να κουράζω τον κόσμο με φλυαρίες, με το να βγαίνω και να λέω τη γνώμη μου για τα πά­ντα. Ντρέπομαι να τρώω το χρόνο του κόσμου με ίο να με δει λέγοντας κάτι ή να με διαβάσει, αν δεν έχω να πω κάτι για τη δουλειά μου, μόνο και μόνο για να υπάρχω. Υπάρχει τόση φλυαρία πια με το ίντερνετ, τα τηλεοπτικά πάνελ στις εκπομπές, ο καθένας βγαίνει και λέει τη γνώμη του για το οτιδήποτε. Εμένα δε μου αρέσει καθόλου να το κάνω.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved