Αργύρης Αγγέλου: «Έχει γίνει... μαστίχα το: Είμαι ειλικρινής και λέω τη γνώμη μου»
Showbiz

Αργύρης Αγγέλου: «Έχει γίνει... μαστίχα το: Είμαι ειλικρινής και λέω τη γνώμη μου»

Ο Αργύρης Αγγέλου αποκαλύπτει ότι του έχει προκληθεί πόνος από μια αλήθεια που του έχουν πει.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για τη σχέση του με το ψέμα και την αλήθεια, τη λογική και το συναίσθημα, και παράλληλα αποκαλύπτει αν κρατάει μανιάτικα.

Ποια είναι η σχέση σου με το ψέμα, το έχεις χρησιμοποιήσει, έχεις πει ψέματα, σου έχουν πει;

Όσο μεγαλώνω, φοβάμαι περισσότερο το ψέμα. Μι­κρότερος σε ηλικία είμαστε πιο αφελείς σ' αυτό... το λες πιο εύκολα το ψεματάκι. Μικρότερος, δεν ήταν τρόπος δράσης μου το ψέμα, αλλά είχα πιάσει τον εαυτό μου να λέει ψεματάκια, τα οποία έλεγα στη μαμά μου, στο σχολείο... το πιο χαρακτηριστικό που της έλεγα είναι ότι πηγαίνω αγγλικά και πήγαινα στην Αθήνα να δω παραστάσεις. Όσο μεγαλώνω, συνει­δητοποιώ ότι η αλήθεια είναι το μεγαλύτερο προσόν σ' έναν άνθρωπο.

Σε έχει «πονέσει» κάποια αλήθεια;

Βέβαια και με έχει πονέσει. Υπάρχει η αλήθεια και η αγένεια που χωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή. Έχει γίνει... μαστίχα το: «Είμαι ειλικρινής και λέω τη γνώμη μου».

Σ' έχει πονέσει περισσότερο μια αλήθεια ή ένα ψέμα που σου έχουν πει;

Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα αθροιστικά, όταν περνάει ο καιρός και μαλακώνει ο πόνος, φεύγει ο θυμός και η τσατίλα, εκτιμάω την αλήθεια.

Κρατάς «μανιάτικο» το θυμό και την οργή σου;

Όχι, δεν κρατάω, απλώς δεν ξεχνάω. Όταν συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχει δίοδος επικοινωνίας, δεν υπάρχει και λόγος συνύπαρξης. Έχω ένα μηχανι­σμό, που όταν δεν με αφορά κάτι, όταν δεν υπάρχει «ψωμί» ή επικοινωνία, δεν ασχολούμαι μ' αυτό,
δεν με πονάει, δεν υπάρχει για μένα. Δεν τρώω χρόνο από το μυαλό, την ψυχή και την καθημερινότητά μου, όμως για να φτάσω εκεί, εξαντλώ κάθε περιθώριο.

Ελέγχεις με κάποιον τρόπο τη λογική και το συναίσθημα;

Πολύ δύσκολο, είμαι παρορμητικός. Είμαι επιρρεπής στο συναίσθημα μέχρι βλακείας.

Έχεις υποσχεθεί κάτι χωρίς να φανεί συνεπής;

Πολύ δύσκολα θα συμβεί αυτό. Όταν ξέρω ότι υπάρχει πιθανότητα έστω και 1% να μη φανώ συνεπής σε αυτό που υπόσχομαι, δεν θα το υποσχεθώ. Όταν υποσχεθώ κάτι, είναι συμβόλαιο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved