Μάρκος Σεφερλής: «Κλαίω… Έχω κλάψει και μπροστά σε πολύ κόσμο»
Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: «Κλαίω… Έχω κλάψει και μπροστά σε πολύ κόσμο»

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι κλαίει και αποκαλύπτει τους λόγους που του προκαλούν το κλάμα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκαλύπτει πότε διαγράφει έναν άνθρωπο και πότε συγχωρεί, ενώ παράλληλα δηλώνει τι είναι αυτό που τον «βγάζει από τα ρούχα του».

Κλαις;

Ναι, κλαίω, άμα είναι κάτι που με στεναχωρεί πολύ, εννοώ προσωπικό, οικογενειακό, θα κλάψω. Έχω κλάψει και μπροστά σε πολύ κόσμο. Συγκινούμαι όταν ακούω τα λόγια που λένε οι καθηγητές για το γιο μου στο σχολείο, κι εκεί πάντα κλαίω. Είναι ένα παιδί που έχει αντίληψη, που έχει καταλάβει τι γονείς έχει και κάνει τα πάντα για να τους ευχαριστήσει. Στην προσωπική μου ζωή δεν θέλω να έχω κανένα προσωπείο, θέλω να είμαι ειλικρινής και να «διαβάζει» ο καθένας τη σκέψη μου. Δεν έχω δεύτερη σκέψη. Έχω «πιάσει» πολύ κόσμο να λέει άλλα τη μία και άλλα την άλλη. Τώρα που όλα καταγράφονται στο διαδίκτυο και υπάρχουν παντού, είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα του ψέματός σου.

Συγχωρείς;

Μεγάλη κουβέντα... κάνω υπομονή, μέχρι να φτάσω στο σημείο να βάλω «Χ» σε κάποιον, όταν υπερβεί τα όρια που έχω βάλει. Μπορεί να διαγράψω κάποιον από τη ζωή μου, αλλά αν τον δω, θα είμαι σαν να μη συμβαίνει τίποτα, όχι ψεύχικα, αλλά γιατί δεν θέλω να του δείξω κατάμουτρα ότι έχει τελειωθεί για μένα. Βέβαια, πρέπει να με έχει πληγώσει πάρα πολύ αυτός ο άνθρωπος. Κάτι που με κάνει να «βγω από τα ρούχα μου» είναι η αχαριστί. Εχω βιώσει πολλές φορές την αχαριστία. Έχω σταθεί δίπλα σε αρκετό κόσμο και μου έχουν δείξει την αχαριστία τους. Εκεί πληγώνομαι και βάζω «Χ». Δεν διστάζω να πω «ευχαριστώ» και «συγγνώμη».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved