MasterChef: Η σέξι παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής και ο μεγάλος της έρωτας
Showbiz

MasterChef: Η σέξι παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής και ο μεγάλος της έρωτας

Είναι από τα κορίτσια του MasterChef που ξεχώρισαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Μια τέτοια γυναίκα δεν θα μπορούσε να είναι μόνη της. Και πράγματι υπήρξε ένας άντρας που μονοπώλησε το ερωτικό της ενδιαφέρον για πολύ καιρό, ακόμα κι αν οι δύο τους δεν είναι πλέον μαζί.

Πρόκειται για τον γοητευτικό άνδρα που ποζάρει δίπλα στη σέξι Ασημίνα Ουστάλλι και σύμφωνα με το περιοδικό Ciao οι δύο τους ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια.

Ο Ανδρέας είναι επιχειρηματίας στο επάγγελμα με νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και χώρους εστίασης και για πολύ καιρό ήταν το στήριγμα της Ασημίνας, με την νεαρή παίκτρια του MasterChef να είναι για χρόνια ερωτευμένη με το γνωστό επιχειρηματία.

Μπορεί πλέον το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά οι δυο τους έχουν κρατήσει τα θετικά στοιχεία της όμορφης σχέσης τους συνεχίζοντας τις ζωές τους. Η Ασημίνα Ουστάλι είναι μία από τις διαγωνιζόμενες του MasterChef που έχει κλέψει τις εντυπώσεις, όχι μόνο με τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και με την εξωτερική της εμφάνιση. Η ίδια είναι στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και μπαίνοντας στο παιχνίδι ανέφερε ότι αν ήταν υλικό στην κουζίνα, θα ήταν σοκολάτα.

Η ίδια σκοπεύει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να κερδίσει και θα την κρατά δυνατή η σκέψη ότι την αγαπούν και ότι πιστεύουν σε εκείνη οι δικοί της άνθρωποι. Η Ασημίνα είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες διαγωνιζόμενες του μαγειρικού ριάλιτι και στο Instagram της είναι γεμάτο φωτογραφίες που πείθουν και τους πλέον δύσπιστους και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα σωματικά της προσόντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved