Σόφη Ζαννίνου: «Να παριστάνω την τριαντάρα, δεν είναι ούτε σωστό, ούτε σοβαρό»
Showbiz

Σόφη Ζαννίνου: «Να παριστάνω την τριαντάρα, δεν είναι ούτε σωστό, ούτε σοβαρό»

Η Σόφη Ζαννίνου έχει πλέον άλλες προτεραιότητες.

Η γνωστή ηθοποιός αποκλείει το ενδεχόμενος ενός ακόμη γάμου, ενώ αποκαλύπτει ότι δεν πιστεύει στον θεσμό αυτόν.

Ο Ζαννίνο και η μαμά σου ήταν όπως έλε­γαν όλοι όσοι τους γνώριζαν, ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια που όλοι είχαν συναν­τήσει. Ωστόσο, όταν ο μπαμπάς «έφυγε», η μαμά δεν θέλησε ποτέ να παντρευτεί ξανά;

Έρωτας μεγάλος πραγματικά. Σε πληροφορώ πως η μαμά μου από τον καιρό που πέθανε ο πατέρας μου, όχι απλά δεν θέλησε να ξαναπαντρευτεί, αλλά ούτε να ξαναβγεί έξω από το σπίτι. Φαντάσου δεν έχει έρθει ούτε στο θέα­τρο να με δει. Ερχόταν πάντα μαζί με τον πα­τέρα μου, στις παραστάσεις ή στα κέντρα που εμφανιζόμουν. Μετά τον θάνατο του μπαμπά δεν πάει πουθενά. Ήταν ταγμένη στον πατέ­ρα. Αυτόν τον άνδρα γνώρισε σαν πρώτο άν­δρα της ζωής της, με αυτόν «έδεσε», έμεινε, παντρεύτηκε και είναι μέχρι τώρα ταγμένη.

Εσύ οκέφτηκες να παντρευτείς ξανά; Κάποιο φλερτ έστω υπάρχει;

Από τον καιρό που χώρισα μέχρι τώρα είχα και έχω άλλες προτεραιότητες. Δεν μου λείπει κάποιος άνδρας ή κάτι. Στην ηλικία μου κά­νω άλλα πράγματα που μου δίνουν και σοφία και γνώση. Τώρα να παριστάνω την τριαντά­ρα, δεν είναι ούτε σωστό, ούτε σοβαρό. Άλλω­στε, είναι τόσες οι δουλειές που κάνω, που με «γεμίζουν» και ειλικρινά δεν μου λείπει η αντρική παρουσία, ο σύντροφος. Μάλλον θα ταλαιπωρούσα όποιον χριστιανό αν τον είχα δίπλα μου γιατί δεν θα με έβλεπε ποτέ. Μπο­ρεί να βρω κάποιον στα ενενήντα μου, να πί­νουμε τσάι και να πηγαίνουμε στα μοναστήρια (γελάει). Δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτώ, ούτε μία στο τρισεκατομμύριο. Είναι η μό­νη φορά που θα πω το «ποτέ». Γιατί λένε ποτέ μην λες ποτέ. Ε, αυτή την φορά λέω «ποτέ». Επίσης, δεν πιστεύω και στο θεσμό του γά­μου. Τον βρήκαμε απλά από Π5 γιαγιάδες μας, του παππούδες μας, τους γονείς μας και τον κάνουμε και εμείς θέλοντας και μη!

Πότε δύο άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί;

Πιστεύω πως δύο άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί, εφόσον το θέλουν και οχ δύο να είναι μαζί και εφόσον αγαπιούνται. Όταν σταματήσει αυτή η αγάπη μεταξύ τους, δεν υπάρχει λόγος να είναι μαζί. Δηλαδή, δεν είναι καλό για κανέναν να μένει σε ένα γάμο που όχι απλά έχει πάψει να αγαπάει τον σύντροφο, αλλά ούτε και να τον βλέπει στο σπίτι δεν τον αντέχει άλλο, απλώς μένει μαζί του επειδή έχει παιδιά και είναι παντρεμένη ή για το τι θα πει η γειτονιά. Λάθος! Δεν το θεωρώ αυτό σωστό. Μία ζωή έχουμε, γιατί να πρέπει να το ζούμε αυτό το πράγμα; Όταν δεν τον θέλεις τον άλλον του λες «μέχρι εδώ ήτανε, μας τέ­λειωσε, ευχαριστώ πολύ και γεια σου».

Πηγή: Grande

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved