Η ήρεμη ζωή της Μάγδας Πένσου μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αποστόλου!
Πηγή: NDP
Showbiz

Η ήρεμη ζωή της Μάγδας Πένσου μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αποστόλου!

Η Μάγδα Πένσου έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή της μετά το τέλος του γάμου της με τον Δημήτρη Αποστόλου.

Η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει επιλέξει να έχει ως βάση της τη Βέροια, εκεί που βρίσκεται το πατρικό της και εκεί που βλέπει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Εκεί καταλήγει συχνά με τους δύο γιους που απέκτησε από τον γάμο της με τον σεναριογράφο και δημοσιογράφο και δείχνει να νιώθει πολύ ευτυχισμένη κάθε φορά που πατάει στα πάτρια εδάφη.

Φυσικά και έχει αφήσει πίσω της κάθε τι στενάχωρο από την προηγούμενη ζωή της όμως δεν άφησε ποτέ τις μεγάλες της αγάπες για το τραγούδι και την υποκριτική.

Με την πρώτη ευκαιρία θέλει να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που τη θαυμάζουν για το αστείρευτο ταλέντο της και στις δύο τέχνες που υπηρετεί.

Η καθημερινότητά της κάθε φορά που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της είναι γεμάτη εκπλήξεις. Αν και ήρεμοι οι ρυθμοί εκεί σε σχέση με εκείνους που ζει στην Αθήνα, της αρέσει που κοντά στα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσά τους και ο 96χρονος παππούς της, τον οποίο επισκέπτεται συχνά για να τον δει από κοντά και να μιλήσουν, ζει μία ήσυχη καθημερινότητα χωρίς άγχη και αγωνίες. Το ίδιο βέβαια βιώνουν και οι δύο γιοι της, Απόλλων και Πάρης οι οποίοι είναι και η απόλυτη προτεραιότητά της.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις επισκέψεις της στη Βέροια μαζί με τους δύο άντρες της ζωής της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved