Μαίρη Συνατσάκη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση και το φιλί στον Αιμιλιανό Σταματάκη
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση και το φιλί στον Αιμιλιανό Σταματάκη

Μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν όμως αποφασίζει να την αποκαλύψει, είναι... χείμμαρος! 

Αυτό συνέβη και τώρα. Μετά από πολλούς μήνες σιωπής και... κρυφτού με τα φωτογραφικά φλας και τις κάμερες, η όμορφη ηθοποιός, παρουσιάστρια και influencer αποφάσισε να εκφραστεί δημόσια για τα συναισθήματα που τρέφει για το νέο αγαπημένο της Αιμιλιανό Σταματάκη.

«Χρειάστηκαν 2000 ποστ σε αυτήν την πλατφόρμα για να βρω επιτέλους το πιο αγαπημένο μου απ’ όλα... [♥️]» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια να φιλάει τρυφερά τον σύντροφό της.

Αυτή ήταν μία από τις πρώτες δημόσιες ερωτικές της εξομολογήσεις για τον άντρα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της εδώ και μήνες και που όπως δείχνουν τα πράγματα έχει έρθει για να μείνει στη ζωή της.

Για την... ιστορία να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, λίγο καιρό μετά τους χωρισμούς και των δύο από τα προηγούμενα ταίρια τους, εκείνης από τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη και εκείνου από νεαρή χορεύτρια.

Οι δυο τους δείχνουν να περνούν καλά μαζί και αυτή η κίνηση της Μαίρης να εκδηλωθεί τελικά δημόσια για τον σύντροφό της, είναι η καλύτερη απόδειξη πως τα πράγματα ανάμεσά τους πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή τους φωτογραφία με το φιλί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved