Ελένη: Η Μαρίνα της έχει γενέθλια και δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία
Showbiz

Ελένη: Η Μαρίνα της έχει γενέθλια και δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία

Γενέθλια σήμερα, 29 Μάρτη, για την μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη.

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, καρπός του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο γίνεται σήμερα τεσσάρων χρονών. Η Μαρίνα, ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2015 και χάρισε την απόλυτη ευτυχία στο ζευγάρι.

Η Ελένη σήμερα δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία της Μαρίνας της με τον αδερφό της, Άγγελο Λάτσιο. Η Ελένη σχολίασε την φωτογραφία που πόσταρε στο instagram: «29/3/2015 Μαρινουλα μου ηρθες βραδυ και πλημμυρισες τις καρδιες μας με χαρα και ατελειωτη αγαπη ❤ Ο αδερφος σου ηταν εκει για να ειναι ο πρωτος που θα σε παρει αγκαλια ❤ Χρονια πολλα μωρο μου»!

Η Ελένη έχει αναφερθεί πολλές φορές στην κόρη της, που της μοιάζει πολύ. Η παρουσιάστρια είχε πει σε παλιότερη εκπομπή της «Ξαναξεκίνησα από την αρχή να βλέπω τα ίδια προγράμματα με το μωρό. Θα τρελαθώ! Τα έχω δει τόσες φορές. Σε αυτή την ηλικία πάλι απ’ την αρχή Ντόρα; Δεν αντέχω!».

Και έχει πει για τον χαρακτήρα της Μαρίνας της: «Βγαίνω από την ντουζιέρα και μου είχε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, μου χε βάψει το πάτωμα, πέντε λεπτά έκανα να την βγω– πότε πρόλαβε! – και είχε βάψει από τα χείλη της μέχρι τη μύτη της, κόντεψα να τρελαθώ»/

Όσο για το πώς πήρε το όνομα Μαρίνα; Πίσω από το όνομα «Μαρίνα» κρύβεται μία συγκινητική ιστορία αγάπης. Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Μάκη , που «έφυγε» από τη ζωή πριν κάποια χρόνια και η Ελένη είχε συγκινηθεί από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του αγαπημένου της και έτσι αποφάσισε να δώσει το όνομα στη μικρή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved