Eλένη Ράντου: «Αυτός που είναι να σε εγκαταλείψει, έτσι κι αλλιώς θα το κάνει»
Showbiz

Eλένη Ράντου: «Αυτός που είναι να σε εγκαταλείψει, έτσι κι αλλιώς θα το κάνει»

Για τα επαγγελματικά και προσωπικά… σουτ που έχει φάει στη ζωή της μίλησε η Ελένη Ράντου.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της τόνισε πως τα τελευταία χρόνια έχει μάθει να αγαπάει με μεγαλύτερη κατανόηση, ενώ στο παρελθόν υπήρξε πάρα πολύ κτητική, εγωίστρια και καταπιεστική!

Έχεις πάψει να είσαι διεκδικητική στην καθημερινότητα σου;

«Έχω καταλάβει πως ποτέ από κάποιον που δεν ήθελε να δώσει, δεν πήρα κάτι, οπότε δεν έχει κανένα νόημα το να διεκδικείς. Αυτό που εγώ κάνω σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι να φεύγω από έναν τέτοιο περίγυρο ανθρώπων που ούτε μπορώ να τους αλλάξω ούτε μπορούν να με αλλάξουν. Άλλωστε οι άνθρωποι με τους οποίους δεν τα βρίσκουμε απομακρύνονται κι αυτοί. Με προστατεύουν ερήμην τους!».

Έχεις χάσει πολλούς φίλους;

«Δεν λέω πως έχω χάσει, γιατί ο άλλος που σε αποκλείει από τη ζωή του, συχνά σε λυτρώνει από ένα βάσανο. Πολλές φορές δηλαδή, εξαιτίας του ναρκισισμού και του εγωισμού μας δεν αντιλαμβανόμαστε αμέσως πόσο ευτυχισμένοι πρέπει να είμαστε για κάποια σουτ που έχουμε φάει, το καταλαβαίνουμε όμως αργότερα. Παλιά όταν με εγκατέλειπε ένας φίλος θύμωνα πολύ, τώρα λυτρώνομαι γιατί αυτό που είναι να σε εγκαταλείψει, έτσι κι αλλιώς θα το κάνει! Μου πήρε χρόνια να το καταλάβω, οπότε σήμερα έχω να τους λέω: «Με προστατεύετε, όταν με εγκαταλείπετε»!

Αναφέρεσαι και σε επαγγελματικά σουτ;

«Εκεί κι αν έχω φάει σουτ!».

Αυτό είναι περίεργο για μια ηθοποιό σαν και σένα αριστούχο της δραματικής σχολής του Εθνικού που μάλιστα, όπως μου έχεις πει, στα πρώτα σου θεατρικά βήματα είχες τη δύναμη να παραιτηθείς από το Εθνικό την ώρα που συμμετείχες και στις διανομές!

«Τι να κάνουμε; Δεν ταιριάζουμε με όλους! Παλαιότερα βέβαια κάθε άρνηση στο θέατρο την έπαιρνα προσωπικά, σκεφτόμουν δηλαδή ότι μπορεί να μην με εκτιμούν μέχρι που κατάλαβα πως η απόρριψη τους με γλύτωνε από μια πολύ δύσκολη συνεργασία».

Κατά τη γνώμη σου, ο χαρακτήρας σου δυσκολεύει την επαφή σου με τους άλλους;

«Τα τελευταία χρόνια, χωρίς να έχω καταφύγει σε ψυχολόγους έχω κάνει καλή δουλειά με τον εαυτό μου, κι έχω μάθει να αγαπάω με μεγαλύτερη κατανόηση. Παλιότερα, όμως υπήρξα πάρα πολύ κτητική, εγωίστρια, καταπιεστική, μια προβληματική περίπτωση! Αυτό δεν σημαίνει, πως έπαψα σήμερα να είμαι όλα αυτά, σίγουρα όμως έχω βελτιωθεί. Επιπλέον, παραδέχομαι και διακωμωδώ τα ελαττώματα μου που σημαίνει πως έτσι παύουν να υπάρχουν! Με ανέχομαι!», αναφέρει στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved