Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ! Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!
Showbiz

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ! Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από τα ξημερώματα γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί!

Ο λόγος για τη Σοφία Λεοντίτση, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, και τον σύζυγό της Μιχάλη Κατσικιά οι οποίοι τα ξημερώματα της 31ης Μαρτίου, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους. Το αποκάλυψε η ίδια η Σοφία Λεοντίτση με την πρώτη φωτογραφία του γιου της που άλλαξε για πάντα τη ζωή τους. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα:

«Η αγάπη μας είναι ήδη στον κόσμο ..! Σήμερα τα βλέμματα μας συναντήθηκαν πρώτη φορά .. σήμερα σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου .. σήμερα εσυ με έκανες για πρώτη φορά μητέρα , με ολοκληρωσες και είσαι ότι πιο σημαντικό και σπουδαίο έχω κάνει σε ολόκληρη τη ζωή μου γιε μου .. Από σήμερα εγώ και ο μπαμπάς σου σε καλωσορίζουμε λοιπόν στην ζωή και είμαστε ολοκληρωτικά δικοί σου !! Σε ευχαριστώ Michalis Katsikias γι αυτήν τη πιο δυνατή στιγμή της ζωής μ .. Είστε όλη μου η ζωή .. Ευχαριστούμε πολύ τον γιατρό μας κύριο Giorgos Plakas που έκανε το καλύτερο δυνατό εξαντλώντας με επαγγελματισμό όλα τα περιθώρια ώστε να έρθει το μωρό μας στο κόσμο και φυσικά την μαία μας @eua.koutsoukaki ..!».

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο γνωστός ποδοσφαιριστής, ανέβασε μία ανάρτηση στα instastories του, θέλοντας να ευχαριστήσει τη γυναίκα του. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Σοφία Λεοντίτση, ευχαριστώ πολύ για αυτή τη στιγμή που μου χάρισες γυναικάρα μου! Σε λατρεύουμε πατέρας και γιος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved