Εύα Τσάχρα: «Δυνητικά, θα μπορούσα να είμαι με έναν άντρα σαν τον Αλέξη Γεωργούλη»
Showbiz

Εύα Τσάχρα: «Δυνητικά, θα μπορούσα να είμαι με έναν άντρα σαν τον Αλέξη Γεωργούλη»

Η ξεχωριστή πορεία της Εύας Τσάχρα από την στιγμή που την πρωτογνώρισε το ευρύ κοινό με την συμμετοχή της στο “The Voice” το 2015 έως και σήμερα μόνο τυχαία δεν είναι.

Η μουσική και το τραγούδι είναι σίγουρα στο αίμα της. Με σπουδές αρμονίας και κλασσικού τραγουδιού το όμορφο και εξαιρετικά ταλαντούχο κορίτσι που τελείωσε το μουσικό σχολείο της Παλλήνης γεννήθηκε για να τραγουδάει. Και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην κλίση του. Μόνο τυχαίο δεν είναι που από το 2000 ως το 2006 υπήρξε μέλος της Νεανικής Χορωδίας της ΕΡΤ ενώ τόσο το 2005 όσο και το 2006 κέρδισε το πρώτο και το δεύτερο βραβείο αντίστοιχα στους Πανελλήνιους Καλλιτεχνικούς Αγώνες.

Η Εύα Τσάχρα φέτος συμμετέχει στο «Your face sounds familiar» και ξεχωρίζει και εδώ με συγκλονιστικές εμφανίσεις, όπως αυτή που της χάρισε τη νίκη σε ένα από τα αρχικά επεισόδια με τη μίμηση της Μαρίας Κάλλας, αλλά και πολλές άλλες εξίσου εξαιρετικές, όπως αυτή της Beyonce ή πιο πρόσφατα της Grizabella από το μιούζικαλ Cats.

Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε η Εύα, που είναι ένα πραγματικά γλυκύτατο πλάσμα με εξαιρετικό χιούμορ μιλά για όλα. Ακόμα και για τον Αλέξη Γεωργούλη και το φλερτ που δέχεται τακτικά από εκείνον στη σκηνή του show και έχει προκαλέσει πολλά πειράγματα από την κριτική επιτροπή.
H τραγουδίστρια μιλά ακόμη για την δημιουργία οικογένειας και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άντρας για να την κερδίσει.

-Πώς είσαι αυτήν την περίοδο;

«Είμαι πολλή χαρούμενη και νιώθω ευλογημένη, γιατί όταν είμαι καλά στα επαγγελματικά μου νιώθω πλήρης. Τα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή τα έχω σε δεύτερη μοίρα, δεν θα ήθελα τώρα να προκύψει κάτι».

-Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας άντρας για να είναι δίπλα σου;

«Πρέπει να έχει υπομονή, γιατί η δουλειά μου είναι μια ιδιαίτερη δουλειά, να έχει κατανόηση και χιούμορ κι αν υπάρχουν αυτά τότε εγώ αφιερώνομαι 100%».

-Στο παρελθόν συμμετείχες στο Voice, πώς κρίνεις την αφοριστική συμπεριφορά που έχουν κάποιοι προς τα talent shows;

«Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Εγώ πήγα για καθαρά διαφημιστικούς λόγους, καθώς δούλευα από πριν. Θεωρώ ότι αν δε μελετήσεις και δεν πας σε ακροάσεις να ζοριστείς λίγο, δεν πρόκειται να σου ανοίξουν πόρτες σε οποιοδήποτε talent show κι αν έχεις πάει. Αυτοί που είναι αφοριστικοί με αυτό το θέμα θεωρώ πως είναι της παλαιότερης γενιάς. Σαφώς υπάρχει κόσμος που θέλει να το κάνει γιατί πιστεύει ότι θα διευκολυνθεί. Εγώ θα πω ότι αν δουλεύεις ταυτόχρονα δεν θα βγεις χαμένος από ένα talent show».

-Εσύ κέρδισες κάτι από τη συμμετοχή σου;

«Μπορείς να πεις ότι κέρδισα και εννοείται ότι θα το ξαναέκανα. Βέβαια, πρέπει να μπαίνεις συνειδητοποιημένος, να μην παίρνεις τίποτα βαριά και να μην το παίρνεις και τελείως σοβαρά. Η τηλεόραση είναι διαφήμιση, τέλος».

Κεφάλαιο Eurovision
«Από μικρή παρακολουθώ τη Eurovision. Εάν το κομμάτι μου αρέσει και θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί στη σκηνή της Eurovision θα ήθελα πολύ να πάω, θα μου άρεσε».

-Τη συμμετοχή της Κατερίνας Ντούσκα πώς την βλέπεις; Πιστεύεις θα πάει καλά;

«Τη γνωρίζω την Κατερίνα και έχουμε συνεργαστεί. Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι της και η αισθητική του, είναι αυτό το λίγο ιδιαίτερο. Η Eurovision βέβαια είναι παράξενη και δεν ξέρεις από πού θα σου ‘ρθει. Της εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί νομίζω ότι είναι βάρος αυτό και μεγάλη ευθύνη».

-Επαγγελματικά τι θέλεις να κάνεις, γιατί αν δεν το κάνεις δεν θα ηρεμήσεις;

«Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Χρήστο Θηβαίο και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, την οποία την είδα πρόσφατα και έμεινα άφωνη, νόμιζα ότι άκουγα cd. Νιώθω πλήρης, βέβαια, γιατί έχω κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Εντάξει ίσως να ήθελα να συνεργαστώ και με τη Beyonce κάποια στιγμή στη ζωή μου (Γέλια)».

-Θα μπορούσες να είσαι από τις τραγουδίστριες που τις ραίνουν με γαρίφαλα;

«Έχω υπάρξει σε μπουζούκια, αλλά έλεγα τραγούδα του στυλ μου, δεν έχω τραγουδήσει λαϊκό. Δεν θα ήθελα, όμως, να ξαναδουλέψω εκεί, τον έχω κάνει αυτόν τον κύκλο».

-Τον ελεύθερο σου χρόνο τι κάνεις;

«Δεν έχω ελεύθερο χρόνο δυστυχώς. Γίνεται ένας πανικός αυτήν την περίοδο και είναι πολύ στενάχωρο που το λέω. Ελπίζω να έχω το καλοκαίρι, γιατί ούτε το προηγούμενο έκανα μπάνια, λόγω της περιοδείας του Mamma Mia με τη Δέσποινα Βανδή, οπότε θεωρώ ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι το καλοκαίρι μου».

-Τι σε ευχαριστεί να κάνεις ωστόσο;

«Να βγάζω βόλτα τον σκύλο μου και να πηγαίνω για φαγητό με φίλους μου. Δεν είμαι κορίτσι των beaute κι αυτό που κάνω στο Your face sounds familiar, που κάθομαι σε μια καρέκλα 3 ώρες για μαλλιά και νύχια είναι βασανιστήριο, αν και πια το έχω συνηθίσει».

-Η δημιουργία οικογένειας υπάρχει στο μυαλό σου μελλοντικά;

«Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια, μου άρεσε, γιατί νιώθω ασφάλεια σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Μεγάλωσα σε μια πολλή ζεστή οικογένεια, παρόλο που οι γονείς μου είναι χωρισμένοι εδώ και 10 χρόνια. Προτιμούσα να κάθομαι με θείες και θείους και να μην βγω με φίλους. Θέλω πολύ να κάνω παιδιά».

-Το πιο αστείο περιστατικό που έχεις βιώσει και δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

«Όταν τραγουδούσα με το Νίκο Βέρτη, όπου βγαίνω στη σκηνή με μια γόβα που δεν είχα ξαναπερπατήσει και έριξα μια ωραία ζεϊμπεκιά, έπεσα κάτω φαρδιά πλατιά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

-Έχεις δεχτεί ποτέ kinky μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

«Καθόλου και ποτέ ευτυχώς, γιατί νομίζω ότι θα με επηρέαζε πολύ αρνητικά. Μόνο καρδούλες και μηνύματα τύπου «σ’αγαπάμε» και «μας αρρωσταίνεις», κάτι τέτοια μόνο».

-Θα ενέδιδες σε κάποιον που θα σε προσέγγιζε μέσω των social media;

«Όχι! Είμαι πολύ της επαφής, βέβαια αν τον έβλεπα από κοντά κι είχαμε μια άλλη αύρα και αίσθηση, μπορεί».

-Πού μπορούμε να σε απολαύσουμε να τραγουδάς;

«Στο roof stage του Gazarte με τους Swinging cats, που έχουμε κυκλοφορήσει κι ένα single "Το μοιραίο βράδυ"».

Στη βίντεο συνέντευξη που ακολουθεί μιλά και για τον Αλέξη Γεωργούλη, το τηλεοπτικό «φλερτ» του -που έχει τόσο συζητηθεί- αλλά και για τη συμμετοχή της στο «YFSF».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved