Βίκυ Κάβουρα: «Δεν ήταν πολύ εύκολη η ζωή μου γενικώς και ούτε και είναι»
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: «Δεν ήταν πολύ εύκολη η ζωή μου γενικώς και ούτε και είναι»

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες ξεχώρισε.

«Το αμάρτημα της μητρός μου» μπορεί να μην ολοκληρώθηκε ποτέ αλλά για την Βίκυ Κάβουρα ήταν η πόρτα για την επαγγελματική της ανέλιξη. Και δεν το ξεχνά.
Από τότε δουλεύει σχεδόν χωρίς σταματημό κυρίως στο θέατρο -αυτή τη χρονιά έσκισε στο έργο «Διπλή Ταρίφα» στο Θέατρο Αθηνά- αλλά και τηλεοπτικά φέτος για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο Open.

-Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

«Με τον Νίκο έχουμε δέσει. Η χημεία μας έδεσε από την πρώτη μέρα όταν είχαμε πάει ταξίδι και μας είχε γίνει μια πρόταση το καλοκαίρι. Τελικά δεν έγινε αυτό, μας έγινε μια νέα πρόταση αργότερα το φθινόπωρο, δεν έγινε ούτε αυτό. Είχα κι εγώ το θέατρο, ο Νίκος τα ταξίδια, και τώρα προέκυψε αυτό και “It’s Showtime”».

-Το τρις εξ’ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού λέει η παροιμία.

« Όχι το δις εξ’ αμαρτείν. Το τρις εξ’ αμαρτείν μια χαρά θα μας πάει».

-Παίρνεις ένα ρίσκο να κάνεις έναν άλλο ρόλο τηλεοπτικά, όχι αυτόν της ηθοποιού, αυτόν της παρουσιάστριας. Δε σε φόβισε;

«Καθόλου. Το βλέπω σαν παιχνίδι. Και στην τελική είναι παιχνίδι αφού αυτό παρουσιάζω. Η βάση μου είναι ηθοποιός αλλά ομολογώ πως το είχα σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα κάνω και αυτό. Νομίζω ότι όλα αυτά, τουλάχιστον για μένα, είναι κομμάτια της δουλειάς μου».

- Όταν πηγαίνεις στο στούντιο αγχώνεσαι;

«Δεν αγχώνομαι καθόλου, περνάω τέλεια».

It's Showtime
-Γενικά αγχώνεσαι;

«Αγχώνομαι, ειλικρινά σου μιλάω, μέχρι να φτάσω σε οποιοδήποτε γύρισμα».

- Γιατί;

« Γιατί θέλω να είμαι στην ώρα μου. Έχω ένα θέμα με την ακρίβεια και δεν μου αρέσει καθόλου να στήνω».

- Βίκυ μήπως είσαι ψυχαναγκαστική και μας το κρύβεις;

« Όχι καλέ, δεν είμαι καθόλου. Απλά θέλω να είμαι συνεπής στην δουλειά μου, θέλω να είμαι επαγγελματίας, μου αρέσει αυτό. Τώρα για το show σε σχέση με τα γυρίσματα, ήμουν εκτός έδρας αρχικά, αλλά είναι τόσο ωραίο το κλίμα εκεί που το ξεπέρασα πολύ γρήγορα, μη σου πω και από το πρώτο γύρισμα».

- Θα ήσουν το ίδιο αν ήταν live; Γιατί τώρα έχεις την ασφάλεια ότι κάτι πάει στραβά κάτι δεν βγει καλά, θα κάνεις κάτι, θα το ξαναπείς

«Δεν ξέρω. Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις. Αλλά το πάμε κανονικά σαν να είναι live η ροή. Όμως όταν είναι live όντως κάτι και νοιώθεις τα μάτια των τηλεθεατών ότι σε βλέπουν, συνήθως δεν είναι τόσο εύκολο. Όπως και εδώ, στο θέατρο, όπως στην πρεμιέρα μας που νοιώθουμε όλα αυτά τα μάτια που μας βλέπουνε πρώτη φορά, μας πιάνει ένα τρέμουλο, αλλά το καταπίνουμε».

- Πιστεύεις στις ενέργειες

«Στις ενέργειες πιστεύω πολύ, πολύ, δέχομαι κάποιες ενέργειες που είναι καλές ή άσχημες, αλλά συνήθως οι άσχημες ενέργειες, έως πάντα, γυρνάνε σε αυτόν που τις στέλνει»

-Αν υπάρχει δηλαδή άνθρωπος κάτω που σκέφτεται αρνητικά προς εσένα θα το νιώσεις;

«Ναι θα το νιώσω. Αλλά αυτό λίγο ισορροπείται, γιατί θα υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που θα είναι θετικοί απέναντι μου. Ειδικά στις πρεμιέρες που είναι φίλοι. Γιατί εγώ το βλέπω πολύ θετικά, στις πρεμιέρες τις επίσημες το βλέπω με χαρά , αγωνία αλλά χαρά.
Σε πιο προσωπικό επίπεδο μπορεί να γνωρίσω κάποιον άνθρωπο μες στη μέρα μου να είναι αρνητικός και να το νιώσω και να θέλει να μου πει κάτι, το οποίο θα μπορούσε να το πει με ωραίο τρόπο και να το πει με άσχημο τρόπο, για να νιώσω εγώ άσχημα».

- Και τι έκανες για αυτό;

«Έφυγα. Όταν το αντιλαμβάνομαι φεύγω»

-Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που μπορεί να είναι θύματα για πάρα πολλά χρόνια της ζωής τους και να εξακολουθήσουν να είναι γιατί δεν το καταλαβαίνουν.

«Πρόσεξε, μιλάς για κάτι άλλο εσύ, μιλάς για τους ανθρώπους που ενώ νιώθουν ότι είναι θύματα και το καταλαβαίνουν , δεν μπορούν να φύγουν από αυτό γιατί αισθάνονται για άλλους προσωπικούς τους λόγους, ότι αυτό αξίζουν».

-Είναι και θέμα παραδοχής, δεν είναι εύκολο να πεις στον εαυτό σου ότι είμαι θύμα.

«Ναι, όντως, δεν είναι εύκολο να πεις στον εγωισμό σου ότι την πάτησα, ότι με εκμεταλλεύτηκαν, όχι, δεν είναι εύκολο».

- Δε μου φαίνεσαι εγωίστρια όμως. Είσαι;

«Θεωρώ τον εγωισμό μία κακής σημασίας λέξη και ότι χάνω πράγματα από τον εγωισμό. Όχι δεν είμαι εγωίστρια. Αγαπάω τον εαυτό μου αλλά δεν είμαι εγωίστρια. Το θεωρώ αυτοκαταστροφικό. Δηλαδή και όταν έχουμε μία σχέση και μπει ο εγωισμός στη μέση χάνεται όλο το παιχνίδι. Γιατί μπορεί από μία παρεξήγηση να χαθεί όλη η ουσία της σχέσης».

- Έχεις φύγει πολλά χρόνια από τον τόπο σου ουσιαστικά, δοκιμάζοντας την τύχη σου στην Αθήνα και ξεκίνησες από τις οικογενειακές ιστορίες. Πώς βρέθηκες εκεί;

«Θα σου πω. Ήμουν στη σχολή, μου είχαν πει ότι είναι κάτι σαν τον Κόκκινο Κύκλο, στα πρώτα δέκα επεισόδια ήταν ηθοποιοί που έπαιζαν… Και μου είπαν και από τη σχολή, βεβαίως να πας αφού είναι σαν το Κόκκινο Κύκλο…»

-Όλοι θα σου έλεγαν βεβαίως να πας αν ήταν σαν τον Κόκκινο Κύκλο…

«Ναι και εγώ έτσι μου είπα λοιπόν και πήγα. Τώρα κάποιοι είχαν αρχίσει να το βγάζουν αυτό κάπως με άσχημο τρόπο, αλλά τελικά αυτό μου έχει κάνει και καλό γιατί άρεσε κιόλας στον κόσμο και με αγάπησε από αυτό. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Και να σου πω και κάτι; Τίμιο δεν είναι ; Δεν έκανα κάτι άτιμο. Άλλοι διαλέγουν άλλο δρόμο. Κάποιοι με είδαν και από εκεί, Μετά ήρθε «Το αμάρτημα της μητρός μου» και μετά κύλησε λίγο η μπάλα».

-Το αμάρτημα της μητρός μου ναι μεν σου έδωσε μια τεράστια ευκαιρία, αλλά είναι και ένα σήριαλ από αυτά που δεν τελειώσανε.

«Τι κρίμα. Πραγματικά κρίμα γιατί ήταν ωραίο….. Ήταν τότε που κοβόντουσαν όλα τα σήριαλ γιατί η κρίση ήταν στην κορύφωση της. Τότε λοιπόν ξεκίνησα στην κορύφωση της κρίσης, οπότε καταλαβαίνεις ότι έχω περάσει πολύ δύσκολα».

-Πώς αντιδράς σε αυτό; Δηλαδή σε μια κακοτυχία τέτοιου είδους…

«Και ήμουν και μικρή τότε. Αρχικά στεναχωρήθηκα για λίγο και μετά σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να μην είχε γίνει καν όλο αυτό, και να μην είχα καν την ευκαιρία να παίξω και να με γνωρίσει κάποιος κόσμος. Οπότε…Πάντα κρατάω τα θετικά, αλλιώς θα είχαμε γίνει όλοι καταθλιπτικοί».

Η Βίκυ στη σκηνή του Θεάτρου Αθηνά στο έργο Διπλή Ταρίφα

-Η επαφή σου με την οικογένεια σου όλα αυτά τα χρόνια που ουσιαστικά είσαι μόνη σου εδώ παραμένει από όσο γνωρίζω, πάρα πολύ στενή και πάρα πολύ δυνατή.

«Με τους δικούς μου είμαι δεμένη αλλά όχι εξαρτημένη δεν είμαι υποχρεωμένη να πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα να τρώω, είμαστε πολύ ανεξάρτητοι μεταξύ μας, ξέρουνε ότι έχω δουλειά, μιλάμε στο τηλέφωνο κάθε μέρα».

-Έχεις και έναν αδελφό, σωστά;

«Έχω και έναν αδελφό, ναι»

- Είναι το ίδιο όμορφος;

«Είναι κούκλος, κούκλος…. Και ο ίδιος λέει ότι είμαι πολύ πιο όμορφος από τη Βίκυ, οπότε ας πιστέψουμε αυτόν»

Η συνέντευξη της Βίκυς συνεχίστηκε στο βίντεο που ακολουθεί. Σε αυτό μας μιλάει για τη φετινή της συνεργασία στο Θέατρο Αθηνά αλλά και την αντίδρασή της πια στις φήμες που την αφορούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved