Νάντια Κοντογεώργη: Αποκάλυψε τον λόγο που είπε «ναι» στη «Ματίλντα»
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: Αποκάλυψε τον λόγο που είπε «ναι» στη «Ματίλντα»

Η Νάντια Κοντογεώργη πρωταγωνιστεί στη «Ματίλντα» και υποδύεται την Μις Χάνεϊ. 

Το μιούζικαλ έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και η ηθοποιός εξηγεί που οφείλεται αυτό, αλλά και ποιοι ήταν οι λόγοι που την έκανε να πει το «ναι».

Ποιο ήταν το δέλεαρ για να πείτε το ναι στη «Ματίλντα»;

«Η Ματίλντα στηρίζεται στο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ, που το είχα διαβάσει μικρή και με είχε μαγέψει. Μέτρησε επίσης το γεγονός ότι πρωταγωνίστρια της παράστασης είναι ένα κορίτσι 11 ετών και νομίζω αυτό με γοήτευσε πάνω απ' όλα, καθώς και ο συσχετισμός μου μαζί της»

Η σχέση σας με τον ρόλο της δασκάλας που υποδύεστε πώς είναι;

«Έχουμε πάρα πολλά κοινά, η αλήθεια είναι, με τη Μις Χάνεϊ. Είναι ένα κορίτσι που έχει φόβους που την αναστέλλουν να προχωρήσει μπροστά. Μέσα από τη σχέση της με τη Ματίλντα καταφέρνει κι αυτή να ενηλικιωθεί και κάνει το προσωπικό της ψυχικό ταξίδι. Γίνεται μάνα, διευθύντρια του σχολείου, ενώ μέχρι τότε ζούσε στο «λίγο και στο μικρό», κάτι που ακούγεται και μέσα από το κεντρικό της τραγούδι, που λέει «αυτό το λίγο μου είναι αρκετό. Υπάρχουν φορές, νομίζω, που κι εγώ σε κάποια πράγματα στη ζωή μου συμβιβάζομαι με το λίγο, γιατί φοβάμαι να ανοίξω τα φτερά μου. Και μ' έχει βοηθήσει πολύ ο ρόλος αυτός»

Η επιτυχία της «Ματίλντα» οφείλεται στα μηνύματα που περνά;

«Είναι μια παράσταση που αφορά όλη την οικογένεια. Αγγίζει συναισθηματικά το κοινό λόγω της μουσικής και της πολύ ιδιαίτερης ιστορίας που παρουσιάζει. Φίλοι μου που έχουν δει την παράσταση και με παρακολουθούν χρόνια τώρα έχουν συγκινηθεί ιδιαίτερα με τη Ματίλντα και μου το λένε» εξήγησε στο people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved