Ελένη Τσολάκη-Παύλος Πετρουλάκης: Έτοιμοι να γίνουν γονείς
Showbiz

Ελένη Τσολάκη-Παύλος Πετρουλάκης: Έτοιμοι να γίνουν γονείς

Tο ενδεχόµενο να φέρει στον κόσµο ένα παιδί σκέφτεται πολύ σοβαρά η Ελένη Τσολάκη, καθώς νιώθει πως αυτό θα ολοκληρώσει την ευτυχία του γάµου της µε τον γνωστό επιχειρηµατία Παύλο Πετρουλάκη.

Απ’ ό,τι φαίνεται, το βιολογικό ρολόι της 32χρονης παρουσιάστριας έχει ήδη χτυπήσει. «∆εν τα σχεδιάζεις αυτά τα πράγµατα, δεν τα προγραµµατίζεις, έρχονται! Θα έρθει το παιδάκι όταν θα θέλει να έρθει. Γι’ αυτό κάνουµε οικογένεια, για να την ολοκληρώσουµε. Φυσικά και θα ήθελα ένα παιδάκι. Είναι απίστευτη χαρά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ελένη Τσολάκη πριν από δύο χρόνια. Σήµερα, πληροφορίες που προέρχονται από τον στενό της κύκλο θέλουν την όµορφη παρουσιάστρια να είναι πιο έτοιµη από ποτέ να γίνει µητέρα, ενώ στην αρχή του χρόνου είχε εκφράσει την επιθυµία της αυτό να γίνει µέσα στο 2019. «Θέλουµε πολύ και εγώ και ο Παύλος να γίνουµε γονείς και µακάρι το 2019 ο Θεός να το έχει στα σχέδιά του για εµάς», τόνισε.

Ο έρωτάς της για τον Παύλο Πετρουλάκη γίνεται κάθε µέρα όλο και πιο δυνατός. Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, από την ηµέρα που ενώθηκε µε τα δεσµά του γάµου µε τον αγαπηµένο της, νιώθει ακόµα πιο έντονα πως αυτός είναι το άλλο της µισό. Τον περασµένο Σεπτέµβριο γιόρτασαν έναν χρόνο έγγαµου βίου, µέσα σε κλίµα ενθουσιασµού, ευτυχίας και αγάπης που... περίσσευε. Νιώθουν πως ένα µωρό θα αλλάξει τη ζωή τους, θα τους φέρει ακόµα πιο κοντά και θα κάνει ένα από τα κοινά τους όνειρα πραγµατικότητα. Ανυποµονούν για τη στιγµή που θα ακούσουν για πρώτη φορά το κλάµα του παιδιού τους, του καρπού του έρωτά τους. Για τον Π. Πετρουλάκη, η Ελένη Τσολάκη είναι η πριγκίπισσα του παραµυθιού του, ενώ εκείνη βλέπει στα µάτια του συζύγου της τον έρωτα της ζωής της. Οι φίλοι τους κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπηµένο και ταιριαστό ζευγάρι και µαρτυρούν πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη µέτρηση και ότι πολύ σύντοµα µπορεί να έχουµε ευχάριστα νέα περί εγκυµοσύνης. Παρότι η Ελένη Τσολάκη αντιµετώπισε πρόσφατα µια δύσκολη στιγµή στην επαγγελµατική της πορεία, καθώς κόπηκε η µεσηµεριανή εκποµπή µε τίτλο «Τι λέει;», την οποία παρουσίαζε στον Alpha, η ίδια φαίνεται πιο δυνατή και πιο αισιόδοξη από ποτέ, έτοιµη να προχωρήσει σε καινούργια εγχειρήµατα.

Βλέπει το µέλλον να διαγράφεται µπροστά της µε ζωηρά χρώµατα. Θα της δώσει, άραγε, το 2019 όλα αυτά που επιθυµεί; Η παρουσιάστρια, πάντως, δείχνει αποφασισµένη να διεκδικήσει τα όνειρά της τόσο σε επαγγελµατικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved