Μελέτης Ηλίας: «Στο σπίτι κάνουν κουμάντο οι γυναίκες»
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: «Στο σπίτι κάνουν κουμάντο οι γυναίκες»

Για μια ακόμη σεζόν τον απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά «Το σόι σου».

Και μπορεί ο Μελέτης Ηλίας με τις μικρές τηλεοπτικές του κόρες να μην είναι καθόλου αυστηρός, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως στην κανονική του ζωή είναι αυστηρός ως μπαμπάς.

Είσαι αυστηρός πατέρας;
«Ναι, είμαι λίγο. Δεν είμαι ο κλασικός χαζομπαμπάς που θα τον κάνει ό,τι θέλει η κόρη του. Η Κοραλένια πάει πια στη δεύτερη τάξη του δημοτικού, είναι 8 στα 9, και θέλει λίγο σπρώξιμο στο διάβασμα. Τα φορτώνει λίγο στον κόκορα. Οπότε, εκεί ναι, μπορεί να βάλω καμιά φωνή για να πάρει λίγο μπρος»


Εσύ ή η σύζυγός σου, η Θέμιδα, κρατάει τις ισορροπίες στο σπίτι;
«Η Θέμιδα περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά και λόγω εμπειρίας ξέρει να χειριστεί καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Εγώ θα ενημερωθώ για όλα, αλλά όταν δεν έχεις ασχοληθεί πάρα πολύ, ρίχνεις λίγο νερό στο κρασί σου. Στα καίρια ζητήματα, όμως, θα πάρω θέση και θα πω τι πρέπει να γίνει. Η κόρη μου, ας πούμε, θέλει να κάτσει να δει το «Σόι». Ε, αν δεν έχει διαβάσει, δεν θα το δει. Θα κάτσω να τη διαβάσω με το ζόρι. Από την άλλη, ας μη γελιόμαστε, οι γυναίκες κάνουν κουμάντο στο σπίτι. Όχι, οι άντρες. Όσοι άντρες πιστεύουν το αντίθετο, και μου το λένε, γελάω. Παιδιά, δεν ισχύει. Στο σπίτι κάνουν κουμάντο οι γυναίκες!», λέει ο ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved