Η Πιερίδη εγκατέλειψε τις πίστες- Δείτε με τι ασχολείται σήμερα
Showbiz

Η Πιερίδη εγκατέλειψε τις πίστες- Δείτε με τι ασχολείται σήμερα

Στροφή στην καριέρα της έκανε η Μαριάντα Πιερίδη.

Η τραγουδίστρια μετά τη γέννηση του γιου της αποφάσισε ν’ αφήσει τις πίστες έτσι ώστε ν’ αφοσιωθεί στο μεγάλωμά του. Όλο αυτό το διάστημα βρήκε νέες ασχολίες που γέμιζαν τον χρόνο της και την έκαναν να περνάει καλά με αποτέλεσμα να μην της λείπει το τραγούδι.

Όπως, όλα δείχνουν, η Μαριάντα Πιερίδη δεν σκέφτεται να επιστρέψει ξανά στις πίστες, αφού ετοιμάζεται να πάρει το δεύτερο πτυχίο της στη yoga.

Μάλιστα, έχει ξεκινήσει να διδάσκει yoga και σε λίγο καιρό θα κάνει και το πρώτο της σεμινάριο.

«Γιόγκα, κάνω πάνω από μια δεκαετία, όχι όμως συνεχόμενα. Κάποια στιγμή γνώρισα μια κοπέλα που κάναμε παρέα και μου είπε πως θα πρέπει να το δω πιο επαγγελματικά, ώστε να διδάξω, καθώς ο τρόπος ζωής μου είναι βασισμένος γύρω από τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία της γιόγκα. Πρέπει να είσαι προχωρημένος, να έχει μυηθεί στη γιόγκα και μετά να γίνεις δάσκαλος» εξήγησε η Μαριάντα Πιερίδη στο Secret και συνέχισε: «Με επηρέασε αρκετά, αφού το πρόσεξε κάποιος που ασχολείται πολύ με τη γιόγκα. Έτσι, πήγα σε μια σχολή, πήρα το πρώτο certificate και τώρα θα δώσω εξετάσεις για το δεύτερο. Έχει πολύ διάβασμα γιατί δεν είναι μόνο η πρακτική. Έχει πολλή φιλοσοφία».

Μάλιστα, σε αυτή την προσπάθειά της την βοηθάει και ο σύζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης, ο οποίος έχει τέσσερα νταν στο Aikido και η γιόγκα είναι κάτι που τον έχει βοηθήσει στις πολεμικές τέχνες.

Όσο για το τραγούδι δήλωσε: «Το τραγούδι το αγαπώ, είναι η δουλειά μου και δεν αλλάζει αυτό. Είχα προτάσεις, όμως δεν ήταν κάποια ενδιαφέρουσα. Αφήνω το σύμπαν να μου πει προς τα που πρέπει να κινηθώ. Όταν τελειώσω με τις εξετάσεις και προκύψει κάτι καλό, ίσως το κάνω. Ποτέ δεν ξέρεις. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved