Σοφίνα Λαζαράκη: Η πρωταγωνίστρια της «Παρθένας Ζωής» βρήκε τον έρωτα στην Ισπανία!
Showbiz

Σοφίνα Λαζαράκη: Η πρωταγωνίστρια της «Παρθένας Ζωής» βρήκε τον έρωτα στην Ισπανία!

Nέα σελίδα έχει γυρίσει στη ζωή της η Σοφίνα Λαζαράκη, την οποία γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό µέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Παρθένα Ζωή» του ΑΝΤ1, δίπλα στον Αποστόλη Τότσικα, στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και µια πλειάδα σηµαντικών ηθοποιών.

Η Σοφίνα απέδειξε την υποκριτική της δεινότητα, όµως εκείνο που την κάνει πραγµατικά ευτυχισµένη είναι ο χορός. Ετσι, παρά το γεγονός ότι θα µπορούσε να επιλέξει τον επόµενο πρωταγωνιστικό ρόλο σε σίριαλ µεγάλου καναλιού που της προτάθηκε, προτίµησε να αρχίσει από το µηδέν! Εγκατέλειψε οτιδήποτε δεδοµένο και σίγουρο είχε στην Ελλάδα και έφυγε για να κυνηγήσει το όνειρό της. Και εκεί, παρότι δεν ήταν προτεραιότητά της, συνάντησε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο ενός συµφοιτητή της. Ο λόγος για τον Τζόσουα Ουλάτε, µε τον οποίο µοιράζονται το ίδιο πάθος για το κλασικό µπαλέτο. Οι δυο τους ήρθαν κοντά λίγο καιρό αφότου η όµορφη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση εγκαταστάθηκε στη Μαδρίτη για να συνεχίσει τις σπουδές της στον κλασικό χορό. Περνούν πολύ χρόνο µαζί και σίγουρα η κοινή τους αγάπη για τον χορό τούς δένει κάθε µέρα που περνά όλο και περισσότερο.

Η Σοφίνα δουλεύει σκληρά προκειµένου να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ως µπαλαρίνα. Καθηµερινά περνά πολλές ώρες στη σχολή, ενώ το απόγευµα επισκέπτεται -συνήθως µαζί µε τον Τζόσουα- ειδικό γυµναστήριο για χορευτές. Αν και έχει κάνει αρκετά χρόνια σπουδές στην Ελλάδα, όταν πήγε το καλοκαίρι για 20 ηµέρες στη Μαδρίτη, διαπίστωσε πως το επίπεδο της σχολής στην Ισπανία ήταν πολύ υψηλότερο από όσα γνώριζε εκείνη µέχρι τότε. Έτσι, αποφάσισε να εγκατασταθεί εκεί και να ολοκληρώσει τις σπουδές της µέσα σε τέσσερα χρόνια, παρόλο που η διάρκεια σπουδών στη συγκεκριµένη σχολή είναι πέντε χρόνια. Επειδή όµως είναι πολύ καλή χορεύτρια, ξεκίνησε από το δεύτερο έτος και έτσι θα κερδίσει έναν χρόνο. Η Σοφίνα είναι αφοσιωµένη σε αυτό που κάνει και, όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα η µητέρα της, Μαίρη Μηλιαρέση, στη Realnews, «αγαπάει πολύ το µπαλέτο και, όταν είχε το σίριαλ µε τόσες ώρες καθηµερινά γυρίσµατα και δεν είχε χρόνο να παρακολουθήσει τα µαθήµατα της σχολής της, έκλαιγε, στενοχωριόταν κι έλεγε “δεν προλαβαίνω να πάω στον χορό µου”». Τώρα όµως, έχει βρει ξανά την ευτυχία, όχι µόνο επειδή κάνει αυτό που πραγµατικά αγαπά, αλλά και γιατί συµβαδίζει στη ζωή µε τον νέο αγαπηµένο της, τον Τζόσουα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved