Ο Βαλάντης στη Θεολογική σχολή της Χάλκης!
Showbiz

Ο Βαλάντης στη Θεολογική σχολή της Χάλκης!

Στην Κωνσταντινούπολη ταξίδεψε ο Βαλάντης, με αφορμή τις συναντήσεις που είχε ο ξάδερφος του και μέλος του Κογκρέσου, Gus Bilirakis ο οποίος είναι ομοσπονδιακός βουλευτής, που εκλέγεται με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στη Φλόριντα.

Η σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από συγγενική, αφού «είμαι ο πρώτος άνθρωπος που ενημερώνει κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα».

«Μάλιστα, με παίρνει μαζί και σε προγραμματισμένες συναντήσεις που έχει στη χώρα», αναφέρει. Έτσι και την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκαν τη θεολογική Σχολή της Χάλκης και συνομίλησαν με τον μητροπολίτη Προύσης, κ. Ελπιδοφόρο.

Μαζί τους ήταν και η γενική επιτετραμμένη από την Ουάσιγκτον στην Κωνσταντινούπολη, Τζένιφερ Λ. Ντέιβις. «Είναι η πρώτη φορά που πήγα. Η κουβέντα μας με τον μητροπολίτη Προύσης ήταν θετική. Ενημερωθήκαμε για τη σχολή και τον σημαντικό στόχο να επαναλειτούργησε, η θεολογική Σχολή της Χάλκης», δηλώνει στο «Secret»

«Ήταν ευκαιρία να συναντήσω και τον ξάδερφο μου με τον οποίο μιλάμε καθημερινά», εξηγεί ο Βαλάντης, ο οποίος θέλει με κάθε τρόπο να βοηθήσει την Ελλάδα δίνοντας «πληροφορίες» στον ξάδελφο του για όλα όσα συμβαίνουν, ενώ εκείνος τον αποκαλεί «σύμβουλο» του.

«Του μεταφέρω πολλά και σημαντικά πράγματα της χώρας μας και τον βοηθάω όσο μπορώ, ώστε να καταφέρουμε να προσελκύσουμε ελληνοαμερικανικές επενδύσεις σε υγιείς εταιρείες στην Ελλάδα. Είμαι Έλληνας και θέλω να ζω σε ένα όμορφο περιβάλλον, θέλω να ανέβει το κοινωνικό και βιοτικό επίπεδο και χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω με τον τρόπο μου και εγώ...», εξηγεί ο τραγουδιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved