Λέντζας-Στεφανίδη: Τους «τσάκωσαν» στη Θεσσαλονίκη
Showbiz

Λέντζας-Στεφανίδη: Τους «τσάκωσαν» στη Θεσσαλονίκη

Όταν ο Γιώργος Λέντζας έφευγε για τη Μαδαγασκάρη, όπου θα συμπαρουσίαζε μαζί με τον Σάββα Πούμπουρα το «Nomads 2», το οποίο και προβλήθηκε με επιτυχία το πρώτο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, για πρώτη φορά ένιωθε περίεργα και αρκετά άβολα.

Κάτι που δεν είχε νιώσει ποτέ ξανά πριν στα άπειρα ταξίδια που έκανε με το «World Party», στην ομάδα του οποίου ανήκε. Και αυτό γιατί ήταν η πρώτη φορά που έφευγε για έναν μακρινό προορισμό και για τόσο καιρό αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή ολοκληρωτικά.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Στεφανίδη, με την οποία έγιναν ζευγάρι στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού. Μάλιστα, κατάφεραν για αρκετούς μήνες να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας Ακόμα και όταν έγινε γνωστό, όμως, πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, κανένας από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε. Η επιβεβαίωση ήρθε με τον παραδοσιακό -πλέοντρόπο, όπως συμβαίνει συνήθως δηλαδή, με κοινές φωτογραφίες τους από έξοδό τους.

Όχι όμως στην Αθήνα, αλλά στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου, τη Θεσσαλονίκη. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε έξοδό τους σε γνωστό στέκι της πόλης, όπου προφανώς και δεν περίμεναν πως θα έρθουν τετ α τετ μαζί του. Η συμπεριφορά τους εκείνη την ώρα πρόδιδε αμηχανία, όμως φρόντισαν να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις, προκειμένου να μη δώσουν τροφή για περαιτέρω σχόλια. Ενώ η Χριστίνα Στεφανίδη είχε απασχολήσει στο παρελθόν τη δημοσιότητα λόγω της μακροχρόνιας σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ, η προσωπική ζωή του Γιώργου Λέντζα δεν είχε πάρει ποτέ... φως! Άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν θέλησε ποτέ να προσελκύσει το ενδιαφέρον για τέτοιου είδους θέματα.

Όσο για την όμορφη Χριστίνα, η οποία παράλληλα με το μόντελινγκ κάνει και τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής, αναλαμβάνοντας ρόλο στη σειρά «Ελεύθερη σχέση» του Βασίλη Θωμόπουλου με πρωταγωνιστές τον Μάριο Αθανασίου και τη Δήμητρα Ματσούκα, ούτε και εκείνη επιδιώκει τέτοιου είδους προβολή, ειδικά τώρα που δείχνει να ταιριάζει σε ό,τι αφορά τη στάση ζωής της με τον αγαπημένο της. Παρά το γεγονός ότι, λόγω της νέας ταξιδιωτικής-αθλητικής εκπομπής του, ο Γιώργος Λέντζας συνεχίζει να βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, το ζευγάρι βρίσκει χρόνο για να είναι μαζί. Μάλιστα, όποτε μπορούν, κάνουν αποδράσεις στην ελληνική ύπαιθρο.

Στις αρχές του χρόνου, σε ένα διάλειμμα του παρουσιαστή από τα γυρίσματα της εκπομπής του, πήγαν για λίγες ημέρες στον χιονισμένο Όλυμπο, ενώ λίγες ημέρες πριν θέλησαν να ανακαλύψουν μαζί την ορεινή Κορινθία, δείχνοντας μαγεμένοι από τις ομορφιές που κρύβει ένας τόσο κοντινός στην Αθήνα προορισμός.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved