Μελέτης Ηλίας: Αυτός είναι ο λόγος που επισκέφτηκε σύμβουλο γάμου
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: Αυτός είναι ο λόγος που επισκέφτηκε σύμβουλο γάμου

Τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου».

Ο Μελέτης Ηλίας μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του αποκαλύπτει το λόγο που με τη γυναίκα του, επισκέφτηκαν σύμβουλο γάμου.

Τι ήταν αυτό που οδήγησε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση;


«Ο μεγαλύτερος εχθρός που αντιμετωπίζει κάθε ζευγάρι: Το ότι μας ρουφάει όλους μας η ρουτίνα και οι καθημερινότητα. Το ότι μας απορροφούν οι δεκάδες καθημερινές υποχρεώσεις και χανόμαστε. Δεν επικοινωνείς πια εύκολα. Έχεις να κάνεις το ένα, το άλλο… Με τη γυναίκα μου είμαστε 13-14 χρόνια μαζί, μεγάλο χρονικό διάστημα. Ok, έρχεται η ρουτίνα, η φθορά, κάπου βαριέσαι κιόλας. Όταν άρχισα να απασχολούμαι τόσες ώρες με τη δουλειά και να λείπω, κατάλαβα ότι κάποια πράγματα που είχα ως δεδομένα, τελικά δεν ήταν. Δηλαδή, το ότι ως εργένης εγώ γύριζα σπίτι κι έπινα ένα ποτό και ήθελα δυο ώρες για να χαλαρώσω, όταν έκανα οικογένεια αυτό δεν γινόταν να το κάνω.

Μελέτης Ηλίας: Αυτός είναι ο λόγος που επισκέφτηκε σύμβουλο γάμου

Παλιά ήθελα τον προσωπικό μου χώρο και χρόνο για να ηρεμήσω. Όταν, όμως, είσαι σε μία οικογένεια, πρέπει να το μοιράσεις. Η ψυχολόγος μου, μου είπε τότε: «Αν ήσουν ελεύθερος, τι θα έκανες;». Και της απάντησα ότι «θα αφιέρωνα χρόνο στον εαυτό μου». «Και τώρα τι κάνεις;», μου λέει. «Αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, μετά το θέατρο». Κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να το κάνω γιατί δεν ήμουν πια εργένης, αλλά σύζυγος και πατέρας. Έχω άλλη ζωή πια», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved