Χρύσπα: «Θυμάμαι εκείνη την περίοδο που μου είχαν βάλει στο μυαλό ότι πρέπει να χάσω κιλά»
Showbiz

Χρύσπα: «Θυμάμαι εκείνη την περίοδο που μου είχαν βάλει στο μυαλό ότι πρέπει να χάσω κιλά»

Η Χρύσπα αναφέρεται στην εποχή όπου οι γύρω της την ωθούσαν να χάσει βάρος και τώρα δηλώνει κατηγορηματικά «σε όποιον αρέσουμε».

Το όνειρο της έφηβης Χρύσπας ήταν να γίνει επαγγελματίας μπαλαρίνα, όταν όμως συναντή­θηκε με το τραγούδι τα πλάνα της ζωής της άλλα­ξαν.

«Από τη στιγμή που ξεκίνησα το τραγούδι δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Οι γονείς μου, παρά το γεγονός πως δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο, το πήραν φυσιο­λογικά. Μου είχαν εμπιστοσύνη και ήταν αρκετά υποστηρικτικοί. Όταν γνωρίζει ένας γονιός πώς σκέφτεται το παιδί του, το αφήνει πιο ελεύθερο. Στην αρχή της καριέρας μου, η μεγαλύτερη δυ­σκολία που αντιμετώπισα ήταν ότι δεν γνώριζα τον χώρο. Τι σημαίνει σκηνή, τι είναι η πίστα Ανέβηκα να τραγουδήσω ενώ μόλις είχα μπει στη δισκογρα­φία. Με έσωσε το ότι είχα μουσικές γνώσεις και μελέτησα αρκετά προκειμένου να αποκτήσω ρεπερτόριο. Ήμουν ένα σφουγγάρι που απορροφούσε ό,τι πληροφορία έπαιρνε. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν είσαι άπειρος στη δουλειά».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκαλύπτει αν τώρα δεν θα έκανε πράματα, τα οποία έκανε στο παρελθόν, λέγοντας: «Κοιτάω παλιές μου φωτογρα­φίες και θυμάμαι εκείνη την περίοδο που μου είχαν βάλει στο μυαλό ότι πρέπει να χάσω κιλά. Τώρα τις βλέπω και λέω "Μα γιατί; Αφού ήμουν μια χαρά", Γιατί όλοι πρέπει να λανσάρουμε ένα πρότυπο μη υγιές και ακραίο. Αυτό βέβαια ήταν κάτι που δεν μπορούσα να κατανοήσω τότε, γι' αυτό είχα κάνει και κακό στον εαυτό μου, με τις χαζές δίαιτες και όλο αυτό το πρόγραμμα που ακολουθούσα. Η άποψη μου πλέον είναι ξεκάθαρη και είμαι κατηγορηματική: Είναι σημαντικό να νιώθουμε εμείς», είπε στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved