Ο Λάκης Λαζόπολος αποκαλύπτει τον προσωπικό του λόγο για τον οποίο απουσίαζε για δύο χρόνια
Showbiz

Ο Λάκης Λαζόπολος αποκαλύπτει τον προσωπικό του λόγο για τον οποίο απουσίαζε για δύο χρόνια

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει κάνει τηλεοπτικό comeback και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ είναι και πάλι στους δέκτες μας.

Ο παρουσιαστής εξομολογείται πως αντιδρά όταν έχει κακή διάθεση, ενώ αναφέρει ότι το αξιακό του σύστημα έχει αλλάξει. Παράλληλα, δεν διστάζει να μιλήσει και για τα λάθη του και τον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζει.

Ποια η διαφορά του Λάκη του Τσαντιριού στον Alpha από τον Λάκη του Τσαντιριού στο Οpen; Τι τον βαραίνει τώρα και από ποια πράγματα έχει απελευθερωθεί;

Καταρχάς, έχω κάνει μια τόσο μεγάλη διαδρομή στο θέατρο και στην τηλεό­ραση -στον κινηματογράφο όχι και τόσο πολύ, και κρίμα γιατί δεν είχα το υλικό για τις ταινίες που ενώ ήθελα να κάνω- που θεωρώ ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Θέλω να κάνω αυτό που μου αρέσει εκείνη τη στιγμή, όπως προσδιορίζεται από την τέχνη μου. Αύριο μπορεί να θέλω να κάνω μια σειρά. Θ μου άρεσε να γράφω πλέον. Το μυαλό μου κοιτάζει προς τις ιστορίες αυτή τη στιγμή. Είμαι παθιασμένος με τη δουλειά μου, χωρίς να έχω το άγχος να αποδείξω κάτι. Το άγχος αυτό το είχα στη νεανική μου ηλικία.

Πότε έφυγε αυτό το άγχος;

Δεκαετία δεν έχει, επτά με οκτώ χρόνια έχει... Το μόνο μου άγχος έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα, όπως σου έλεγα και πριν. Όταν καταλαβαίνω πως δεν έχω κέφι και είμαι σε μαύρη κατάσταση, φεύγω μακριά. Δηλαδή αυτά τα δύο χρόνια που έλειπα ένιωθα μέσα μου πως δεν ήμουν καλά. Δεν είχε να κάνει με τον κόσμο, αλλά με προσωπικά θέματα, τα οποία και σεβάστηκα .Έτσι, κινήθηκα με βάση τον σεβασμό στα προβλήματα μου.

Πιστεύεις ότι αυτή η απόσταση από τα πράγματα άλλαξε το αξιακό σου σύστημα ή κάποιες προτεραιότητες

Σίγουρα μεγαλώνοντας αλλάζουν αυτά. Μπορεί να έρθουν δύσκολες καταστά­σεις, που μετακινούν τη σκέψη σου. Δεν θέλω να μιλάω για πράγματα που περνάω, γιατί είναι προσωπικά, αλλά σίγουρα αξιακά έχω μετακινηθεί.

Θέλεις να προσέξεις περισσότερο τον Λάκη;

Όχι τόσο εμένα, όσο τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε περισσότερο. Αγαπάω τον κόσμο, θέλω να είμαι δίπλα του και να κάνω το καλύτερο που μπορώ για αυτόν μέσα από τη δουλειά μου, αλλά θέλω να έχω και όρια.

Όταν συμβαίνουν γεγονότα σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, συνήθως κά­νουμε μια ενδοσκόπηση για να κρίνουμε τον εαυτό μας και τη διαχείριση των κατα­στάσεων. Συνέβη αυτό σε εσένα; Είδες κάποια πράγματα τα οποία θα μπορούσες να διαχειριστείς καλύτερα;

Ναι, βεβαίως. Πιστεύω ότι έχω το θάρρος να εντοπίζω τα λάθη γρήγορα. Δεν έχω κανέναν εγωισμό μπροστά μου που θα με εμποδίσει να δω τα λάθη μου. Αλλά δεν θα πάρω και ό,τι λάθη μου φορτώνουν οι άλλοι από το κεφάλι τους, για να με αναγκάσουν να ζητάω «συγγνώμη» για τον τρόπο που εκείνοι βλέπουν εμένα. Τα λάθη μου μπορώ να τα καταλάβω, θα είμαι πάντα εκεί για να τα διορθώσω με ανθρώπους που ξέρω ότι μπορώ να συζητήσω και να με καταλάβουν. Δεν υπάρ­χει κανείς εγωισμός μέσα μου, ποτέ!

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved