Δημήτρης Γιαννέτος: Έτσι γνώρισε τον Ντι Κάπριο
Showbiz

Δημήτρης Γιαννέτος: Έτσι γνώρισε τον Ντι Κάπριο

Η Μαριέττα Χρουσαλά, η Μαρία Μενούνος και η Καλομοίρα είναι οι τρεις γυναίκες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη μετάβαση του από την Ελλάδα στη διεθνή κομμωτική… σκακιέρα.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη ζωή στο Λος Άντζελες, για το πάρτι μετά τα βραβεία Όσκαρ και για την γνωριμία με τον Ντι Κάπριο.

«Το γεγονός ότι χτένισα την Καλομοίρα στη Eurovision με έφερε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, κάνοντας το όνομα μου γνωστό. Μέσω της Μαριέττας αργότερα γνώρισα τη Μαρία, η οποία αποτελεί πια τη δεύτερη οικογένεια μου. Το Λος Αντζελες είναι υπέροχο αλλά πολύ δύσκολο μέρος για να ζει κανείς. Πολλοί άνθρωποι, γρήγοροι ρυθμοί, υψηλό κόστος ζωής... Αν δεν έχεις κάποιους δικούς σου ανθρώπους, νιώθεις λίγο πολύ χαμένος. Η Μαρία μου άνοιξε πολλές πόρτες στο Λος Αντζελες».

Ο Δημήτρης χτένισε τη Μαρία πρόσφατα και για τη βραδιά των Οσκαρ. Πήγαν μάλιστα μαζί στο θρυλικό after party του «Vanity Fair». «Σε αυτό το πάρτι βλέπεις όλους τους σταρ. Εκεί αντιλαμβάνεσαι την απλότητα των ανθρώπων πίσω από τα μεγάλα ονόματα. Ολοι είναι χαλαροί, απολαμβάνουν το ποτό τους και μιλούν με όλους... Κάποια στιγμή άκουσα κάποιον να μου λέει: "Hi, I’m Leo". Όταν κοίταξα καλύτερα, αντιλήφθηκα ότι είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο», δήλωσε στο περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved