Κώστας Πρέκας: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Είμαι έτοιμος για γάμο»
Showbiz

Κώστας Πρέκας: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Είμαι έτοιμος για γάμο»

Ο Κώστας Πρέκας δήλωσε πως θέλει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε επίσης για τη προσωπικότητα της γυναίκας που θα τον κερδίσει, ενώ τόνισε πως είναι ευτυχής που έχει βρει το άλλο μισό του.

Πώς νιώθει ένας άντρας που έζησε εκείνη, την άλλη εποχή, να ζει την τωρινή;

«Απλώς τα βλέπω. Δεν επέτρεψα ποτέ στον εαυτό μου να εισχωρήσει σ' αυτή την κατάσταση. Θα τραυματιστώ, θα λυπηθώ, θ' απογοητευτώ, κι έχω ακόμα δύναμη μέσα μου να προσφέρω χαρά κι ευτυχία σε ανθρώπους. Πέρα από τη δουλειά μου, θέλω να προσφέρω ευτυχία και χαρά στον άνθρωπο που είναι δίπλα μου αυτή τη στιγμή. Μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ τις ορέξεις των σημερινών γυναικών. Προτιμώ να παραμένω ο ρομαντικός άνθρωπος που θέλω να δώσω ζωή στην σύντροφο μου».

Ποια είναι η προσωπικότητα της γυναίκας που θα κερδίσει τον Κώστα Πρέκα;

«Να έχει μέσα της τις αρετές της εποχής εκείνης. Μια γυναίκα εκείνης της εποχής δεν μπορεί ποτέ να ξεφύγει, γιατί μεγάλωσε με αρχές. Κι είμαι ευτυχής που βρήκα τον άνθρωπο που μου έδωσε τον πλούτο που έλειπε από τους μέχρι σήμερα δεσμούς μου. Θέλω να την ευχαριστήσω γι' αυτό και θα την ευγνωμονώ για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου. Αυτό είναι το ένα κεφάλαιο. Το άλλο, είναι η συνείδηση που έχει βαθμίδες. Κι η γυναίκα που έχω δίπλα μου, έχει τα στοιχεία της πραγματικής γυναίκας που θέλει ν' αφοσιωθεί κι εκείνη στον άντρα που έχει δίπλα της. Λέμε ότι αγαπάμε. Αλλά τι; Τον ωραίο; Την ωραία; Όχι. Αγαπάμε την ψυχή. Τις αρχές. Αν κλείσω τα μάτια μου σήμερα, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γνώρισα την απόλυτη γυναίκα, το απόλυτο θηλυκό».

Είστε έτοιμος ακόμα και για γάμο;

«Ω ναι. Μα κι αν δεν γίνει τελικά δεν πειράζει, είμαστε σαν παντρεμένοι. Η επισημοποίηση αυτού του συναισθήματος μ' έναν γάμο, έχει μια γοητεία. Κι επειδή δεν έχω παντρευτεί ποτέ μέχρι σήμερα, θέλω να γίνει. Ένας θρησκευτικός γάμος με τα όλα τον. Ν' ακούσω την Θεία Λειτουργία από τον παπά που μας παντρεύει, κι από εκεί και πέρα θα είναι μια ευτυχισμένη ζωή».

Εσείς, τολμάτε να ερωτευτείτε, ν' αγαπήσετε, να έχετε μια σύντροφο. Δεν θα δώσετε ελπίδα σε πολλούς άντρες;

«Βέβαια, αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους. Φοβάμαι, ότι οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν την ελευθερία της γνώμης. Δεν έχουν ελευθερία συνείδησης, όπως και να πουν αυτό που επιθυμούν. Φοβούνται την σύντροφο γιατί δεν έχουν βρει μεταξύ τους αυτά τα κλειδιά που ενώνουν δυο ανθρώπους. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Με την σύντροφο μου τσακωνόμαστε και πριν περάσει ένα τέταρτο, αγκαλιαζόμαστε. Αυτό όμως το στοιχείο, το έχουμε δουλέψει πολύ», λέει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved