Κατερίνα Γκαγκάκη: «Μου λείπει ένα καινούριο όνειρο»

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Μου λείπει ένα καινούριο όνειρο»

Για το αν έχει αλλάξει πολύ η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η εντυπωσιακή ξανθιά σε συνέντευξή της αναφέρθηκε επίσης γι’ αυτό που της λείπει περισσότερο, ενώ αποκάλυψε ποιος είναι το στήριγμα της.

Νιώθεις ότι έχει αλλάξει πολύ η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια;

«Εχει αλλάξει και η πλευρά από την οποία τη βλέπω. Κάποια πράγματα σίγουρα γίνονται λίγο πιο γρήγορα και πιο απερίσκεπτα, διότι έτσι απαιτούν οι ρυθμοί και οι οικονομικές συνθήκες. Ταυτόχρονα, υπάρχουν και άνθρωποι που δημιουργούν προγράμματα με τον τρόπο που ξέρουν. Δεν πιστεύω ότι η τηλεόραση ρίχνει το επίπεδο, η τηλεόραση ακολουθεί αυτό το οποίο ζούμε. Έχει μια αστάθεια τα τελευταία χρόνια έτσι όπως τη βλέπω εγώ απέξω. Ένα ερωτηματικό για το πού πρέπει να πάει».

Τι σου λείπει περισσότερο;

«Νομίζω ότι μου λείπει η ηρεμία και ένας πολύ συγκεκριμένος στόχος. Είμαι άνθρωπος που λειτουργεί κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Λέω «αυτό το κάναμε, τώρα θα κάνουμε το άλλο». Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είναι τόσα πολλά όλα αυτά εκεί έξω και τόσο ρευστή η συνθήκη που δεν μπορώ να σου πω ότι ξέρω τι θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω. Οπότε αν με ρωτήσεις τι μου λείπει, θα σου πω ότι μου λείπει ένα καινούριο όνειρο».

Ποιο είναι το στήριγμα σου;

«Αυτή τη στιγμή είναι ο μπαμπάς μου, αλλά σίγουρα και η διάθεση να δημιουργηθεί μια νέα επιθυμία στην καρδιά μου», αναφέρει στο Gala.