Καταγγελίες για την Ιμπροχώρη: H δυσοσμία από τις γάτες και η παρέμβαση των Αρχών
Showbiz

Καταγγελίες για την Ιμπροχώρη: H δυσοσμία από τις γάτες και η παρέμβαση των Αρχών

Στο επίκεντρο έρευνας από τις επόπτριες Δημόσιας Υγείας βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη.

Για ενάμιση χρόνο περίπου οι ένοικοι της πολυκατοικίας είναι υποχρεωμένοι να ζουν δίπλα σε μια εστία μόλυνσης, λόγω της δυσωδίας που πλανάται στην ατμόσφαιρα, καθώς η ηθοποιός έχει πάρα πολλές γάτες. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι ανυπόφορη!

Η επιμονή της να μαζεύει όλες τις αδέσποτες γάτες και να τις περιθάλπει, μέσα στο μικρό διαμέρισμα, έχει δημιουργήσει προβλήματα στους υπόλοιπους ενοίκους, αφού «πνίγονται» από τις μυρωδιές. Σε καθημερινή βάση βλέπουν την ηθοποιό να περνά την πόρτα του μικρού διαμερίσματος, να δίνει τροφή στις γάτες, κι έπειτα να ξανακλείνει την πόρτα και να φεύγει, με κατεύθυνση το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Αρχικά, οι ένοικοι παραπονέθηκαν ήπια, λόγω της γλυκύτητας της ηθοποιού, με εκείνη να επιχειρεί να υποβαθμίσει το πρόβλημα, θεωρώντας ότι η μυρωδιά είναι υποφερτή.

Όμως, στη συνέχεια ένας εκ των ενοίκων ενημέρωσε τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, με αποτέλεσμα στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου να μεταβεί κλιμάκιο στην πολυκατοικία για αυτοψία, διαπιστώνοντας σειρά παραβάσεων, κάνοντας λόγο για παραμελημένη καθαριότητα.

Στο έγγραφο που της κοινοποιήθηκε έγινε επισήμανση για έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από τον χώρο.

«Στο διαμέρισμα ζουν σίγουρα πάνω από 15 γάτες, αν και υπάρχουν εκτιμήσει για 40-50!», λέει ένοικος στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved