Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εμφανίζεται ολόγυμνος στη σκηνή
Showbiz

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εμφανίζεται ολόγυμνος στη σκηνή

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος  τολμά και δε διστάζει.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τον ρόλο του στο θέατρο, ο οποίος απαιτεί να εμφανίζεται γυνμός. Ακόμη, αναφέρεται στον πρόσφατο γάμο της κόρης του, ο οποίος του προσέφερε μεγάλη χαρά.

Πρωταγωνιστείς στην παράσταση «Victims».

Είναι μια καταπληκτική παράσταση, ένα συναρ­παστικό κείμενο του Μάικλ Χάουαρντ, στο θέατρο «Στθδιο Κυψέλης», σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λιβανού. Παίζουμε με τη Σόνια Κωτίδου, μια εξαιρε­τική ηθοποιό. Είναι δύσκολο έργο και μια τεράστια πρόκληση για μένα. Ψυχολογικό θρίλερ παγκοσμίου ρεπερτορίου, παίζεται σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης και στη Νέα Υόρκη εδώ και 30 χρόνια.


Εμφανίζεσαι
για χάρη του ρόλου σου αρκετή ώρα στη σκηνή ολόγυμνος, χωρίς διακριτική κά­λυψη στο επίμαχο σημείο.

Είναι κείμενο που «σκοτώνει». Μπορεί να σοκαριστεί αρχικά ο θεατής που εμφανίζομαι ολόγυμνος στη σκηνή, καθώς διαρκεί για αρκετή ώρα. Είναι κάτι που απαιτεί ο ρόλος.

Επί σειρά ετών δουλεύεις επιλεκτικά.

Αυτό μου το επιτρέπουν τα νυχτερινά μαγαζιά που έχω και μπορώ να πω «όχι» όταν χρειάζεται. Δεν πε­ριμένω, σώνει και καλά, να επιβιώσω από τη δουλειά του ηθοποιού, έχω λόγο να κάνω επιλογές.

Η υποκριτική δεν είναι η μεγάλη σου αγάπη;

Η μεγάλη μου αγάπη είναι η οικογένεια μου.

Έχείς μεγάλη οικογένεια και τη μεγάλωσε περισσότερο, καθώς πάντρεψες πρό­σφατα την κόρη σου.

Πάντρεψα την κόρη μου μ' ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι. Είμαι πολύ περήφανος κι εύ­χομαι στον κάθε γονιό να ζήσει τέτοιες πολύ όμορφες και συγκινητικές στιγμές. Το γεγονός αυτό μου έδωσε, εκτός από συγκίνηση, κι ευτυχία, όπως θα έδινε σε κάθε απλό και λαϊκό άνθρωπο.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved