Συγκλονίζει πρώην Σταρ Ελλάς: «Τα αγόρια μου ήρθαν στη ζωή μέσα από μια τραγική εγκυμοσύνη».
Showbiz

Συγκλονίζει πρώην Σταρ Ελλάς: «Τα αγόρια μου ήρθαν στη ζωή μέσα από μια τραγική εγκυμοσύνη».

Είναι μια πανέμορφη γυναίκα, η οποία χρίστηκε Σταρ Ελλάς, αφού η ομορφιά της είχε καθολική αποδοχή.

Ο λόγος για την Ευγενία Λιμαντζάκη, η οποί κέρδισε τον τίτλο της ωραιότερης Ελληνίδας το 1997. Ωστόσο, δεν διστάζει να εξομολογηθεί την περιπετειώδη εγκυμοσύνη της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Ευγενία, αρχικά, δήλωσε απόλυτα ευτυχισμένη ανάμεσα στα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της, ενώ αναφέρθηκε στο μυστικό της προσωπικής της ευτυχίας για 19 χρόνια στο πλευρό του συζύγου της Νίκου, αλλά αναφέρθηκε και στην δύσκολη εγκυμοσύνη της, η οποία μάλιστα, όπως ανέφερε, έθεσε σε κίνδυνο και την ίδια της τη ζωή, λέγοντας:

«Να θαυμάζεις τον άνθρωπο σου, να τον σέβεσαι ακόμα και στο θυμό, εκεί που βγαίνει το κρητικό αίμα στην επιφάνεια, να μην ξεχνάς ποιον έχεις απέναντι σου. Οι άνθρωποι αλλάζουν, το σώμα αλλάζει, οι ρυτίδες έρχονται, τα κιλά μπορεί να έρθουν, αλλά η ουσία του ανθρώπου που αγάπησες δεν αλλάζει ποτέ.

Εγώ έχω τη μεγάλη χαρά 19 χρόνια μετά να θαυμάζω τον άντρα μου, να τον τιμώ, να τον αγαπώ όπως κι εκείνος εμένα. Ένα πράγμα που αναγνωρίζω, και γι' αυτό του λέω "εμείς θα είμαστε για πάντα μαζί, Νίκο μου", είναι ότι ακόμα και όταν θυμώνουμε υπάρχει αγάπη και στον θυμό. Άμα θυμώνεις, αδιαφορείς και κλείνεσαι στη σιωπή σου, άστο καλύτερα.

Είναι ζωντανή η σχέση, συζητάμε και τα πιο δύσκολα πράγματα και παράλληλα μεγα­λώνουμε δύο παιδιά τα οποία δεν μας ήρθαν εύκολα. Με τον άντρα μου δώσαμε αγώνα πολλά χρόνια, με πίστη στον Θεό, για να γίνου­με γονείς. Δεν σου κρύβω ότι ο Νίκος είχε τη μεγαλύτερη πίστη σε αυτή την προσπάθεια όπου η γυναίκα πολλές φορές, ψυχολογικά καταρρέ­ει.

Τα αγοράκια μας ήρθαν στη ζωή, μέσα από μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, μια τραγική εγκυμοσύνη, όμως πάλι η πίστη μας στον Θεό μας βοήθησε. Μάλιστα στη δύσκολη στιγμή πού ήταν να ληφθεί η απόφαση να τερματιστεί η εγκυμοσύνη ή όχι γιατί ετέθη κίνδυνος για τη ζωή μου, γύρισε και είπε ο άντρας μου: "Εγώ το Βγενιώ μου θέλω!". Αυτό έκανε τη σχέση μας τόσο ισχυρή.

Γιατί η ζωή δεν αρχίζει και τελειώ­νει γύρω από το αν θα κάνουμε παιδιά που καλώς να έρθουν, αν έρθουν. Πάνω απ' όλα ψάχνουμε τη συντροφικότητα. Το άλλο μας μισό. Κι εγώ, δόξα τω Θεώ, το βρήκα!», λέει στο περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved