Ελένη Ράντου: «Το χρήμα δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Δεν επιβιώνεις χωρίς αυτό»
Showbiz

Ελένη Ράντου: «Το χρήμα δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Δεν επιβιώνεις χωρίς αυτό»

Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει την ιδιαίτερη σχέση της με το χρήμα μέσα από έναν δικό της συλλογισμό.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της κάνει λόγο για τη δύναμη του χρήματος, την κρίση εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων, αλλά παράλληλα εξομολογείται αν εκείνη εμπιστεύεται εύκολα.

Βρεθήκατε σε ση­μείο που να είστε εξαρτημένη από τα χρήματα ή φροντί­ζατε να τα επεν­δύετε στην εκά­στοτε θεατρική παραγωγή;

Το χρήμα δεν μπο­ρείς να το αγνοήσεις. Δεν επιβιώνεις χω­ρίς αυτό. Αλλά δεν το αγάπησα ποτέ. Δεν το κυνήγησα, θέλω να αμείβεται ο κόπος μου για να μη νιώ­θω ψώνιο. Αλλά δεν του δίνω υπαρξια­κές προεκτάσεις. Δεν είναι κατά τη γνώ­μη μου αναγκαστικά σημαντικός όποιος το κατέχει. Ούτε και αναγκαστικά φελλός.

Πόσο εφικτό είναι να επαναπροσδιορίζουμε τη ζωή μας έπειτα από ηχηρά χαστούκια;

Θέλει πολλή δουλειά. Σαν την ενηλικίωση. Σαν να φεύγεις από το πατρικό σου και να ξενιτεύεσαι. Όλα μοιάζουν ξένα έπειτα από τέτοια χαστού­κια, θέλει να βρεθείς εσύ με τον εαυτό σου και να μην κρυφτείς μέσα στους άλλους.

Στη σημερινή εποχή πιστεύετε ότι υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων;

Η κρίση εμπιστοσύνης που ξεκίνησε από τις αγορές έχει γίνει κρίση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους ανθρώπους. Μου έρχεται στον νου αυτός ο υπέροχος στίχος: «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι». Μόνο που τώρα εί­μαστε γελασμένοι αλλά όχι γελαστοί. Φοβάσαι όταν δεν εμπιστεύεσαι. Κι ο φόβος είναι που κλείνει τους ανθρώπους σε τεράστιες φυλακές.

Εσείς εμπιστεύεστε εύκολα ή έχετε δη­μιουργήσει τις δικές πας άμυνες;

Εγώ από πιτσιρίκι ήμουν σαν αμερικανάκι. Εμπιστευόμουν τους πάντες και όταν ένιω­θα προδομένη πήγαινα στην άλλη άκρη.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved